"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κατά Γ. Οικονόμου και άλλων “μνηστήρων” για το ψηφοδέλτιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορούμε και χωρίς αυτούς
Ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων : Mε αφορμή τα επίμονα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αναφέρονται σε υποτιθέμενες διεργασίες γύρω από την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, επισημαίνουμε τα εξής. Πέρα από τις άγνωστες και αμφιβόλου εγκυρότητας πηγές τους, ,τα δημοσιεύματα αυτά ,δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ συντεταγμένα, μέσα από τις συλλογικές του διαδικασίες, και στον κατάλληλο χρόνο, θα  συγκροτήσει τα ψηφοδέλτιά του, αποτυπώνοντας στη σύνθεσή τους τα χαρακτηριστικά της πολιτικής του.

Τόσο οι αποφάσεις του Συνεδρίου και της Κεντρικής Επιτροπής μας όσο και η διαρκής αποσαφήνισή τους από τα αρμόδια όργανα και στελέχη μας, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών και αλλοίωσης της φυσιογνωμίας μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί σήμερα την ελπίδα για τα τεράστια τμήματα της κοινωνίας που συνθλίβονται από τις πολιτικές λιτότητας.

Η  συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών εμπιστεύεται και υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την εναλλακτική του προγραμματική πρόταση, όχι μόνο γιατί το παλιό πολιτικό προσωπικό τους απογοήτευσε αλλά κυρίως για το γεγονός ότι θεωρούν το ΣΥΡΙΖΑ ένα “διαφορετικό κόμμα”.

Η  διαφορετικότητά μας αυτή δεν θα αλλοιωθεί τοπικά με υποψηφιότητες που ευθέως σηματοδοτούν το πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε τις καταστροφικές πολιτικές, που δεν διαχώρισε τη θέση του απ’ αυτές και κυρίως με κανέναν τρόπο δεν συμμετείχε σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες για μια δικαιότερη, και μεροληπτικά υπέρ των πολλών, κοινωνική και παραγωγική κατεύθυνση της πατρίδας μας.

Οι δεκάδες χιλιάδες Τρικαλινών που στρέφονται για την πολιτική τους εκπροσώπηση στον ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν από μας να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην αναγκαιότητα συμμετοχής όλου αυτού του κόσμου στην νέα ελπίδα που δημιουργείται χωρίς το «μπάτε σκύλοι αλέστε». Μια τέτοια ισορροπία δεν εξυπηρετείται με υποψηφιότητες σαν αυτή του Γιώργου Χ Οικονόμου, που μέσω των πρόσφατων δημοσιευμάτων, φημολογείται πως υπάρχει.

Το ψηφοδέλτιό μας στα Τρίκαλα θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, θα είναι ανοιχτό στις πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα που θα έχουν το στοιχείο της ανιδιοτέλειας, την έξωθεν καλής κοινωνικής μαρτυρίας, της ειλικρινούς και έμπρακτης αλλαγής στάσης σε σχέση με τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν και θα μπορούν να εγγυηθούν την υλοποίηση του προγράμματος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική, πολιτική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης