"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Επιστημονική εκδήλωση για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Την Κυριακή 6 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τις σύγχρονες τάσεις στην αντιμετώπιση της ΣΚΠ, η οποία συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας και τον Δήμο Τρικκαίων.

 

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Αναστάσιος Ωρολογάς, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου ΑΠΘ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ο οποίος θα μιλήσει για τον σύγχρονο αλγόριθμο στην θεραπευτική προσέγγιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης, ο Νίκος Κολίτσας, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος, ο οποίος θα αναφερθεί στην σεξουαλική ζωή μετά την διάγνωση, όπως και σε διαταραχές ούρησης και η Λαμπρινή Οικονόμου, ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, η οποία και θα παρουσιάσει την νέα αυτή κοινωνική δομή και την χρησιμότητα της.

Η εκδήλωση αυτή είναι μέρος των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας όλο το μήνα Μάιο, με κορύφωση την παγκόσμια ημέρα για την ΣΚΠ, η οποία φέτος είναι η 30η Μαΐου. Έτσι, μετά την Αθήνα, την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη, είναι η σειρά των Τρικάλων να φιλοξενήσουν μία επιστημονική-ενημερωτική εκδήλωση της ΕΕΣΚΠ.

 

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι με την συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων λειτουργεί εδώ και έναν περίπου χρόνο το Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης της Ελληνικής Εταιρίας για την ΣΚΠ στα Τρίκαλα, στον χώρο του Α ΚΑΠΗ (πρώην κλινική Αντωνίου), στην οδό Ομήρου 6 (τηλ 6986797446). Κάθε Τετάρτη, από τις 18:00 και μετά, αρκετοί συμπολίτες μας έχουν διαβεί τις πόρτες του και έχουν πάρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με διάφορες πτυχές που αφορούν την ΣΚΠ.

 

Συνέχεια και ανάπτυξη της συνεργασίας αυτής είναι και η εκδήλωση της 6ης Μαΐου, στην οποία έχουμε την τιμή να σας καλέσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης