"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Επιτέλους δώστε λύση στο Κηπάκι

lafarm

Σχετικά άρθρα

pap  2
Ουσιαστική λύση στο φλέγον ζήτημα της διάβασης στο Κηπάκι, αναζητήθηκε και πάλι σήμερα στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Στη σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο, παρέστησαν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι εκπρόσωπο των κατοίκων με τον δικηγόρων τους και ο εργολάβος του περιφερειακού δακτυλίου.
Εξετάστηκε πλήθος ενδεχομένων, με βάση τις υπαρκτές καταστάσεις, την ανάγκη ασφαλούς διέλευσης, τη στάση του ΟΣΕ, τις προθεσμίες, τον περιφερειακό δακτύλιο. Κι όλα αυτά, με φόντο τον προσφάτως νεκρό – ακόμη έναν… – συμπολίτη μας.
Οι κάτοικοι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι, ενώ ήδη ο Δήμαρχος Τρικκαίων έχει αποστείλει επιστολή οργής στους αρμόδιους του ΟΣΕ, για το ενδεχόμενο να κινδυνεύσουν ζωές και στο Κηπάκι.
Η σύσκεψη κατέληξε ουσιαστικά στη συναπόφαση προώθησης των ενδεδειγμένων μέτρων, που θα ασκήσουν πίεση στον ΟΣΕ. Εξάλλου, ήδη έχουν προταθεί λύσεις από τον Δήμο, οι οποίες αφορούν στο υλικό για τη φύλαξη της ανισόπεδης διάβασης. Στο πλαίσιο αυτό, είναι δεδομένη η συνέχιση των προσπαθειών – όπως μέχρι τώρα έκανε η δημοτική αρχή – για την κάμψη των αντιρρήσεων από τον ΟΣΕ.
γραφείο τύπου
kipaki6
φωτο από παλαιότερη κινητοποίηση των κατοίκων του Κηπακίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης