"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Επιτέλους νίκη ΑΟ Τρίκαλα-Ηρόδοτος 2-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από έναν μήνα και τέσσερις σερί ήττες, ο Α Ο Τρίκαλα κατάφερε και έκανε νίκη, επικρατώντας του Ηροδότου με 2-0 στην 8η αγωνιστική.

Στο γήπεδο και ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ των Τρικάλων, Ηλίας Αϊβάζογλου είδε την ομάδα να κερδίζει. Δίκαιη η επικράτηση σε ένα ματς με τα Τρίκαλα να είναι ανώτερα και τον Ηρόδοτο να μην απειλεί σε καμία περίπτωση την Τρικαλινή άμυνα.

Με γρήγορο γκολ από πλευράς Τρικάλων ξεκίνησε ο αγώνας στην πρώτη μάλιστα καλή φάση του αγώνα. Όπως επίσης στο ξεκίνημα είχαμε και τετράλεπτη διακοπή λόγω σύγκρουσης των Νιάρου και Προβυδάκη που είχε σαν αποτέλεσμα ο παίκτης του Ηροδότου να αποχωρήσει από το γήπεδο και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο μέσα σε χειροκροτήματα συμπαράστασης από τους φιλάθλους.
Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τον ΑΟΤ να μην κινδυνεύει και να ελέγχει το υπέρ του σκορ με σχετική ευκολία.

Α Ο Τρίκαλα (Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής (86΄Κούλπας), Γκουγκούδης (67΄Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος (77΄Καπός)

Ηρόδοτος (Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης (8΄λ.τρ. Αυγενικού), Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (75΄Κονέ), Μασάδο, Κασαπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (46΄Σμυρλής), Κωνσταντινίδης, Κανδυλάκης

Διαιτητές: Τεβεκέλης (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) – Καλύβας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Κασμερίδης (Ηρόδοτος), Γιουκαρής (Α Ο Τρίκαλα), Γκότοβος ( Α Ο Τρίκαλα), Αυγενικού (Ηρόδοτος)

trikalasportiva

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης