"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Επιχείρηση προσηλυτισμός των Τρικαλινών Πασόκων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη καταγραφή των στελεχών του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα, που είναι δυνητικά υποψήφια να εγκαταλείψουν το άλλοτε κραταιό Σοσιαλιστικό Κίνημα, ζήτησε πρόσφατα η κεντρική διοίκηση έτερου κόμματος, όπως αποκάλυψε στην έκπληκτη ομήγυρη του μεγαλοστέλεχος της τοπικής του οργάνωσης. 

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό, ότι τα δύο μεγάλα  κόμματα εξουσίας στη χώρα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) έχουν αποδυθεί σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα λεηλασίας των στελεχών της Φώφης Γεννηματά, με τα ανάλογα ανταλλάγματα βέβαια, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Κι αυτό γιατί και εμπειρία διαθέτουν αλλά και διάθεση για ενασχόληση με τα κοινά έχουν, πράγμα σπάνιο σήμερα στην ελληνική κοινωνία.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι δύο μεγάλοι σήμερα κομματικοί μηχανισμοί, προτιμούν τη σίγουρη δεξαμενή του παλιού ΠΑΣΟΚ, παρά να ανοιχτούν στη κοινωνία και να “φτιάξουν” εξ`αρχής νέα και άφθαρτα στελέχη.

Πάντως με αυτά και άλλα πολλά που συμβαίνουν εσχάτως στο δημόσιο βίο, είναι σίγουρο ότι το πολιτικό σύστημα δεν επιθυμεί τη φυγή προς τα εμπρός αλλά την ανακύκλωση της μεταπολιτευτικής αθλιότητας, που οδήγησε το τόπο στη καταστροφή.


Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης