"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Ερχεται η δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους ανέργους του ΟΑΕΔ

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Οι άνεργοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας από τον ΟΑΕΔ και της ταυτότητάς τους” αυτό έκανε γνωστό σήμερα το πρωί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι θα εκδοθεί μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους ανέργους. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 σχετικά με τις επικείμενες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μην επωμιστούν την αύξηση του εισιτηρίου, λόγω του 23% του ΦΠΑ, όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και προμηθεύονται με κάρτες.

Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι ήδη ισχύει η δωρεάν επιβίβαση στις αστικές συγκοινωνίες απο τους ανέργους του ΟΑΕΔ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ο κ. Σπιρτζής έκανε γνωστό ότι άμεσα θα προωθηθεί το ηλεκτρονικό εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο υπουργός τόνισε ότι στόχος είναι να δοθεί ένα κίνητρο να χρησιμοποιούνται οι αστικές συγκοινωνίες των μέσων μαζικής μεταφοράς από περισσότερους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης