"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ευαγγελία Μπίτζιου – Απόσυρση υποψηφιότητας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη μου λύπη σας γνωστοποιώ ότι δεν θα είμαι υποψήφια με κανέναν συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 26η Μαΐου 2019.

Παραθέτω τους λόγους:

  1. Αισθάνομαι εκτεθειμένη, προδομένη και προσβεβλημένη. Στέρησα από την οικογένειά μου πολύτιμες ώρες τις οποίες αφιέρωσα, προκειμένου να προωθήσω μια κίνηση, για την οποία πίστευα ότι ακόμη και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα μπορούσε να γίνει ρυθμιστής μιας νέας, καλύτερης και ποιοτικότερης καθημερινότητας των δημοτών, ιδίως δε των παιδιών μας.
  2. Απογοητεύτηκα διότι πίστευα ότι μπορούσα πραγματικά να προσφέρω και σας διαβεβαιώ ότι, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, συνέβαλα τα μέγιστα ασκώντας γόνιμη, θέλω να πιστεύω, κριτική.
  3. Δεν θέλω να είμαι εγώ ο Δούρειος Ίππος…
  4. Δεν επιθυμώ να κλείσω απλώς έναν συνδυασμό προσχωρώντας σε αυτόν, αλλά να αγωνίζομαι από τη θέση που πιστεύω ότι μου αξίζει.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι οι νέοι οφείλουν να διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Άλλωστε «Ἡ καλύτερη ἰδεολογία εἶναι αὐτὴ τῆς μουσκεμμένης φανέλλας» όπως έλεγε και ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος  Ι. Καργάκος (άρθρο «Ἡ ταμπέλλα ως επαγγελματικό… εφόδιο» Κόντρα 19/08/2017).

Έτσι λοιπόν κι εγώ θα συνεχίσω να παρεμβαίνω, ως απλή δημότισσα, και να διατυπώνω την άποψή μου με παρρησία για ζητήματα που θεωρώ μείζονος σημασίας. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ..μεθερμηνειών δηλώνω ότι συνεχίζω να εκτιμώ, όλους εκείνους με τους οποίους συνομίλησα και συνεργάστηκα (με μία δύο εξαιρέσεις…κάποιοι από τους αναγιγνώσκοντες καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοώ).

Εκτιμώ όλες τις συμβουλές που έλαβα από ανθρώπους νοήμονες και άξιους λόγου.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όσους με προσέγγισαν το τελευταίο διάστημα και μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις, προκειμένου να συμπορευτούμε.

Ουδέποτε εξουσιοδότησα ούτε και εξουσιοδοτώ κανέναν να αποφασίσει, να μιλήσει ή να ενεργήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο εξ ονόματός μου.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους!

Ψηφίστε για το καλό του τόπου μας.

Ψηφίστε ανθρώπους ταπεινούς, όχι οιηματίες.

Μπίτζιου Κ. Ευαγγελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης