"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Ευκαιρία για να πλησιάσουν τα πλέι-οφ έχασαν τα Τρίκαλα ΒC

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στο δημοτικό κλειστό της πόλης μας τα Τρίκαλα προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να καταβάλουν τον Προμηθέα Πατρών, γνώρισαν δεύτερη ήττα από την ομάδα της Αχαίας (67-62)  και απομακρύνθηκαν από τον κρυφό στόχο που είναι η είσοδος στα πλει-οφ της κατηγορίας

‘Το ματς δεν βγήκε αυτή τη φορά για τους παίκτες του Καστρίτη , υστέρησαν τα βασικά ατού ενώ σε καίρια σημεία του αγώνα και η διαιτησία δεν ήταν καλή εξοργίζοντας τους φιλάθλους.  Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα κι έμεινε  πίσω με 16 πόντους ( 10-26) στην Α Περίοδο. Το τρικαλινό συγκρότημα έχασε και τον Μπιρούτα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και αποχώρησε με φορείο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Προμηθέας  για να ξεφύγει κι άλλο και να «κλειδώσει» την επικράτησή του (58-64 στο 38’).

Ο Φαγέ με 14π., οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κόψιμο και ο Τζόουνς με 15π., έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ, αλλά και ισάριθμα λάθη, ηγήθηκαν επιθετικά του Προμηθέα Πατρών, ενώ από τα Τρίκαλα BC «διψήφιοι» ήταν μόνο οι Μπιρούτα (11π.) και Μανωλόπουλος (10π.).

Οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν  να ανατρέψουν την κατάσταση αφού παρά την προσπάθεια είχαν και κόντρα σφυρίγματα  αλλά και πολλές  άστοχες επιθέσεις με αποτέλεσμα ο Προμηθέας να φύγει νικητής με 67-62.

Δεκάλεπτα: 10-26, 29-38, 47-53, 62-67

Τρίκαλα (Καστρίτης): Κάφεϊ 8, Λίποβι 8 (1), Εζιούκου, Μπιρούτα 11 (1), Καραθανάσης, Τσαγκαράκης 5, Πουλιανίτης 3, Μπάρλοου 9 (1), Καλλές 2, Χάουτον 6, Βαρυτιμιάδης, Μανωλόπουλος 10 (2)
Προμηθέας (Αγγέλου): Παπαντωνίου 2, Μπλασινγκέιμ 2, Πέττας 3 (1), Γερομιχαλός, Φαγιέ 16 (1), Γκράβας, Ντίκενσον , Τζόουνς 15 (1), Τόντιτς 7 (1), Σαρικόπουλος 8, Μουρ 7, Γκίκας 7 (1)

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το www.trikalabc.gr:

Αρχικές Πεντάδες:

Τρίκαλα: Μπιρούτα, Κάφει, Ενζιούκου, Τσαγκαράκης, Μπάρλοου

Προμηθέας: Σαρικόπουλος, Γκίκας, Πέτας, Φάιγ, Μουρ

sportrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης