"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Ευτυχισμένοι Τρικαλινοί μπαμπάδες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η οικογενειοκρατία είναι πρωτότοκη κόρη της κομματοκρατίας και βλέπουμε να έχει  φυτρώσει και να ανθεί για τα καλά στην Τρικαλινή κοινωνία.  

Έτσι λοιπόν ο  πρώην βουλευτής Θεόδωρος Σκρέκας ευτύχησε να δει τον γιο του Κώστα υπουργό .  Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα και καμαρώνει τον Θανάση στα έδρανα της βουλής. Ο Σωτήρης Χατζηγάκης δεν κατάφερε να δει τον Μικέλη βουλευτή όμως αυτό δεν θα αργήσει . Διακαής ο πόθος του Ηλία Βλαχογιάννη όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να δει βουλευτή τον Γιώργο. Ο Κώστας Παπαστεργίου ευτύχησε να δει τον Δημήτρη δήμαρχο Τρικκαίων .

Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιοι θα είναι τα παιδιά του Χρήστου Οικονόμου , του Νίκου Λέγκα , του Σάκη Παπαδόπουλου , της Σούλας Μερεντίτη , του Μιχάλη Ταμήλου , του Χρήστου Μαγκούφη κ.α.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να πω τα εξής.
    Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί λοιπόν λες και δεν μπορεί να εξαληθφεί η ραγιαδοσύνη.
    Νεποτισμός, ευνοιοκρατία και αναξιοκρατία “βασιλεύουν”.
    Και όπως ξέρουμε, νεποτισμός είναι η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που δίνει σε κάποιον η θέση που κατέχει, για να εξασφαλίσει σε συγγενείς και φίλους αξιώματα, δημόσιες θέσεις κλπ.
    Ολετήρες της πόλης μας και του κράτους μας γενικότερα και αυτοβαφτίζονται σωτήρες. Και το τραγικό, ο Ελληνικός Λαός τους ψηφίζει και τους κάνει αρχηγούς του.
    Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό είναι η κοντή μνήμη των ανθρώπων της φυλής μας, των συνΕλλήνων συμπολιτών μας.
    Αλίμονό μας! !!!

  2. 2019 και οι πολίτες της Ελληνικής & Τρικαλινής κοινωνίας αδυνατούν να αντιληφθούν την ξεφτίλα του να επιλέγουν τα τζάκια & τις ίδιες οικογένειες για τις θέσεις εξουσίας και διοίκησης ξανά και ξανά.

    Αγαπητοί η ικανότητα, η αξιοσύνη και οι δυνατότητες δεν εξαντλούνται στους γόνους.
    Ψηφίζοντας αυτούς, προσβάλλετε την νοημοσύνη σας, τα παιδιά και το σύνολό της κοινωνίας μας.

    Αν δεν είναι αυτό δουλοπρέπεια και ραγιαδισμός, τι είναι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης