"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Ευχάριστα τα νέα για την Δημόσια Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 Ξεκίνησε επιτέλους η  σταδιακή παράδοση των δέκα (10) μηχανημάτων αιμοκάθαρσης τελευταίας τεχνολογίας (2016) τα οποία είχαν βαλτώσει στο λαβύρινθο της γραφειοκρατίας και της αλληλομετάθεσης ευθυνών μεταξύ των εμπλεκομένων μερών.

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν μόνο στα σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης. Ο διορισμός μιας νέας νεφρολόγου ιατρού, όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα, αποτελεί την δικαίωση του αγώνα που έδωσαν οι χρονίως πάσχοντες, το νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως οι δύο γιατρίνες νεφρολόγοι (Π. Φούντα – Ε. Πατρίκαλου) της Δημόσιας Μονάδας. Δύο πέτρινα χρόνια υπερ-εφημέρευσης και καθήκοντος που κράτησαν την Μονάδα όρθια.

Όπως μας είπαν οι δύο γιατροί «ευχαριστούν όλους όσους ενεπλάκησαν στην επίλυση των προβλημάτων της Μονάδας (Νέα Διοίκηση Νοσοκομείου, Ηγεσία Υπουργείου Υγείας, Περιφέρεια Θεσσαλίας)» και πρόσθεσαν ότι «όπως γράφει και ο ερευνητής χειρουργός Alex Carrel, τελικά οι δύσκολες συνθήκες στη ζωή είναι απαραίτητες για να βγει ότι καλύτερο από την προσωπικότητα των ανθρώπων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης