"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ευχαριστίες Παπαστεργίου προς τον Πρέσβη των ΗΠΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

amerikanos
Επιστολή έκφρασης ευχαριστιών αλλά και επιβεβαίωσης των δυνατοτήτων συνεργασίας, απεύθυνε ο Δήμαρχος Τρικκαίων στον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. David Pearce, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με την επιστολή του, υπενθυμίζει ότι οι συνομιλίες που διεξήχθησαν, αφορούσαν και στη δυνατότητα αξιοποίησης τεχνογνωσίας για πλήθος θεμάτων που προωθεί ο Δήμος.
Παραλλήλως, υπενθυμίζεται η αδελφοποίηση του Δήμου με την πόλη Τιουσόν, αλλά και το πνεύμα φιλίας που διατρέχει τις σχέσεις των δύο λαών.
amerikanos

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρέσβη,
Η επίσκεψή σας στον Δήμο Τρικκαίων και στην πόλη των Τρικάλων απετέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς.
Η αναθέρμανση των παλαιότερων σχέσεων φιλίας των δύο λαών και η ειδικότερη και ουσιαστικότερη επαφή των τρικαλινών με τους πολίτες της αδελφοποιημένης πόλης Τιουσόν, μπορούν να επιτευχθούν με αφορμή την επίσκεψή σας αυτή.
Κυρίως, διαφάνηκε ξεκάθαρα ότι τα περιθώρια και οι προοπτικές της συνεργασίας μας, μπορεί να επεκταθούν και πέραν της συμμετοχής σας στο πρώτο ταξίδι του animasyros στην πόλη μας.
Εξάλλου, στο πλαίσιο των συζητήσεών μας, ήταν σαφής η κοινή μας βούληση για την έναρξη ουσιαστικής συνεργασίας σε επίπεδα, όπως η αξιοποίηση της ιστορικής μας και πολιτιστικής μας ταυτότητας (και ειδικά η κληρονομιά του Ασκληπιού και ο ιατρικός τουρισμός), η καινοτομία, η τεχνολογία κ.α.

Κύριε Πρέσβη,
Θεωρώ και πιστεύω ότι οι δύο λαοί μπορούν να συνεργαστούν, αξιοποιώντας πτυχές των επιτευγμάτων τους, των κοινών τους στόχων και της ουσιαστικής τους στόχευσης για τη βελτίωση των όρων ζωής.
Η επίσκεψή σας, σε συνδυασμό με το πολύ καλό κλίμα που αναπτύχθηκε, αποτελεί οδηγό για μια περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών, με τρόπο ωφέλιμο και για τις δύο πλευρές. Οι δημότες του Δήμου Τρικκαίων αναμένουν ότι οι πρώτες μας συζητήσεις μπορούν να εκφραστούν σε ουσιαστικές και συγκεκριμένες παραμέτρους της μελλοντικής μας συνεργασίας .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης