"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ε 65 : Αμεσως μετά το Φθινόπωρο ξεκινά το Bόρειο τμήμα – Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο Νότιο τμήμα Δομοκός-Λαμία – ΤrikkiPress

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ή ύφεση της οικονομίας που προκαλεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πανδημία του κορονοϊού αναγκάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει άμεσα μέτρα και να αντιμετωπίσει την επελθούσα ύφεση με την κατασκευή έργων υποδομής στις χώρες της Ευρώπης.   

Koρονοϊός σώζει Ε 65 :  Αμεσως μετά το Φθινόπωρο ξεκινά το Bόρειο τμήμα – Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο Νότιο τμήμα Δομοκός-Λαμία – ΤrikkiPress

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται πλέον και το Βόρειο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65, που περιμένει τις εγκρίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Trikkipress ο βασικός σχεδιασμός προβλέπει την έναρξη κατασκευής του Έργου αμέσως μετά το Φθινόπωρο.

Ο μεγάλος σύμμαχος για την έγκριση του Βόρειου τμήματος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την χρηματοδότησή του από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποδεικνύεται ο κορονοϊός!

Μέσα στα έργα που θα εγκριθούν θα είναι και το Βόρειο τμήμα της Ε65, το οποίο προβλέπεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την παράδοση του τμήματος Λαμία-Λειανοκλάδι, το οποίο θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το πιθανότερο εντός του προσεχούς Φθινοπώρου.

 Το τμήμα Λαμία-Λειανοκλάδι με την ολοκλήρωση της κατασκευής του δεν θα είναι μόνο τμήμα της Ε65, αλλά θα χρησιμοποιείται και για την διαδρομή Αθήνα-Καρπενήσι.

Οι ταξιδιώτες προς Καρπενήσι δεν θα διέρχονται μέσα από την πολυσύχναστη πόλη της Λαμίας αλλά θα συνεχίζουν προς το Λειανοκλάδι μέσω της κατασκευαζόμενης Ε65.

Τα έργα στο Νότιο τμήμα Δομοκός-Λαμία προχωρούν κανονικά και χωρίς δυσκολίες πλέον, αφού κάποιες προσωρινές δυσκολίες που συναντήθηκαν στην σήραγγα μήκους 3 χιλιομέτρων του Αυτοκινητόδρομου ξεπεράστηκαν, και πλέον αναμένεται η ολοκλήρωση του Νότιου τμήματος της Ε65 σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα τον Δεκέμβριο του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης