"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Ζαρκινός με μόλις 0,50 λεπτά του ευρώ κέρδισε 25.000 ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μόλις 0,50 λεπτά του ευρώ η θεά τύχη έκανε ένα παίκτη πλουσιότερο κατά 25.000 ευρώ. Που; Σε ένα μικρό πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ζάρκο του Δήμου Φαρκαδόνας όπου το τυχερό παιχνίδι του «ΠΡΟΤΟ» ανέδειξε ένα υπερτυχερό που κέρδισε το ποσό 25.000 ευρώ.

Όπως καταγράφει το ΚΡΗΝΗ LIVE,  μεταξύ των 5 τυχερών δελτίων που αναδείχτηκαν σε 5 πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το ένα κατατέθηκε στο Ζάρκο και συγκεκριμένα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ με υπεύθυνο τον κ. Κωνσταντίνο Δαυλή. Η κλήρωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγινε την περασμένη Πέμπτη μέσω του παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ, όπου ο τυχερός παίκτης συμμετείχε και στην κλήρωση του «ΠΡΟΤΟ». Με απλή συμμετοχή και τυχαία επιλογή αναδείχτηκε τυχερός της 2ης κατηγορίας καθώς κληρώθηκαν 6 από τα 7 νούμερα που είχαν επιλεγεί.

Η συγκεκριμένη επιτυχία ήρθε να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο πρακτορείο το οποίο χαρακτηρίζεται γουρλίδικο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που προέρχονται από τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου αλλά και από πελάτες του καταστήματος ο κάτοχος του τυχερού δελτίου ενδεχομένως… να προέρχεται από μεσαία λαϊκά στρώματα, καθώς οι περισσότεροι που επισκέπτονται το πρακτορείο είναι μικρομεσαίοι οικογενειάρχες και εργαζόμενοι.

Οι ιδιοκτήτες στο άκουσμα της είδησης δεν έκρυβαν την έκπληξη και τη χαρά τους για τη νέα επιτυχία. Ευχήθηκαν στον τυχερό «καλοφάγωτα» και πάντα με επιτυχίες. Όσο για την επιτυχία του πρακτορείο τους, δήλωσαν υπερήφανοι που το κατάστημά τους έδωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό…σε καιρούς κρίσης.  Ταυτόχρονα δεν παρέλειψαν να συστήσουν στον υπερτυχερό συνετή διαχείριση των χρημάτων.

Το τυχερό δελτίο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης