"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Ζορίστηκε, αλλά μπήκε… με το δεξί η Γαλλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τυπικά αγχωμένη πρεμιέρα ομάδας που είναι στα φαβορί, αλλά η Γαλλία βρήκε τον τρόπο να μην την πατήσει απέναντι στην μαχητική και σκληροτράχηλη Αυστραλία. Με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο,  οι «Τρικολόρ» πήραν τη νίκη με 2-1 και πήραν το τρίποντο.

Το ματς είχε δύο γκολ με πέναλτι, το ένα με χρήση VAR, για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.  Ήταν ένα μαρκάρισμα του Ρίσντον στον Γκριζμάν, που αρχικά άφησε ο Ουρουγουανός Κούνα, αλλά με τη χρήση του VAR δόθηκε πιθανότατα σωστά το πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος ο «παθών» κι έκανε το 1-0 στο 58′.

Ο Ουμτιτί έκανε δώρο στους Αυστραλούς την ισοφάριση, όταν τρία λεπτά αργότερα σήκωσε το χέρι μάλλον χωρίς προφανή λόγο και βρήκε τη μπάλα, σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά. Το πέναλτι δόθηκε και το έκανε γκολ ο Γέντινακ στο 62′.

Η Γαλλία που είχε αφήσει ένα ημίχρονο να περάσει μέσα στη νωθρότητα και χωρίς φάσεις, μετά την ισοφάριση αντέδρασε.

Πίεσε, δυσκολευόταν να κάνει φάσεις βέβαια, αλλά με έναν εξαιρετικό συνδυασμό στο 81΄, ο Πογκμπά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση λίγο μέσα στην περιοχή, «κρέμασε» με προβολή τον Ράιαν, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βρήκε καθαρά μέσα από την γραμμή ολόκληρη στο κατέβασμα, για το τελικό 2-1, στο ματς που έγινε σε θερμοκρασία 32 βαθμών στο Καζάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης