"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ηλίας Καραμάνος : Θα είμαστε δίπλα στους δημότες μας, γιατί αυτό επιβάλλει η αγάπη που νοιώθουμε για τον τόπο μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποφασίσαμε να κάνουμε τον αγώνα μας. Κύριο γνώρισμα της εκλογικής μας πορείας υπήρξε ο πολιτικός λόγος, οι θέσεις, οι απόψεις και τα έργα μας. Ζητήσαμε τη ψήφο του δημότη σε καθαρή πολιτική αυτοδιοικητική βάση. Υπηρετήσαμε πέντε χρόνια την προσφορά και την διαφάνεια.

Με πολιτικό πολιτισμό, πέρα από πολιτικά γραφεία και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ κάναμε τον προεκλογικό μας αγώνα, καταθέσαμε τα έργα μας, κάναμε τον απολογισμό μας και ανοίξαμε τα χαρτιά μας. Και όλα αυτά για να γνωρίζει ο δημότης τι πρέπει να ψηφίσει.

Καταθέσαμε το πρόγραμμά μας, είπαμε τι σχεδιάζουμε για το σήμερα και για το αύριο, πως βλέπουμε το μέλλον του Δήμου μας. Ποια έργα κάναμε και θα κάνουμε, ποια έργα υλοποιούνται και ποια είναι δρομολογημένα.

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα. Στήριξα τον συνδυασμό «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» και τον Θανάση Μεριβάκη, με τον οποίο είχα εκλεγεί την περασμένη πενταετία. Ο πολιτικός πολιτισμός, ο σεβασμός στην άλλη επιλογή και άποψη, η εντιμότητα και η σοβαρότητα, η δημιουργική κριτική, αλλά και ο πολιτικός προγραμματικός λόγος χαρακτήρισαν την προεκλογική μας πορεία.

Ο χαρακτήρας μου, οι αρχές μου και οι αξίες μου δεν μου επιτρέπουν και δεν μου επέτρεψαν ούτε να υποσχεθώ, ούτε να τάξω, ούτε να χαϊδέψω αυτιά και να χτυπήσω πλάτες.

Και όπως λέει φίλη σε ανάρτησή της: «Δεν κέρασα, δεν αγκάλιασα και δεν φίλησα παρά μόνο τους φίλους και τους γνωστούς με τους οποίους έτσι κι αλλιώς πάντα έτσι φέρομαι».

Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως όλα τα παραπάνω… και πολύ περισσότερα, δεν ήταν αρκετά για να πείσω – πείσουμε το εκλογικό σώμα.

Ίσως γιατί οι συνδημότες μας είχαν άλλες προσδοκίες από εμάς ή γιατί αυτό που εμείς είχαμε στο μυαλό μας το καταθέσαμε με λάθος επικοινωνιακό τρόπο, με αποτέλεσμα να μην γίνουμε αντιληπτοί.

Αλλά πρέπει όμως και οι δυο πλευρές να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας.

«Ο καθένας πορεύεται με βάση τις αρχές του και τις αξίες του. Είναι άλλο να είσαι ειλικρινής και άλλο να επιδιώκεις να είσαι αρεστός. Θέλει μεγάλη δύναμη να είσαι αληθινός, ενώ είναι πολύ εύκολο, να είσαι όπως σε θέλουν… οι άλλοι». Όμως…

Ας είναι. Ευχαριστώ λοιπόν τους συνδημότες:

Που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Που επέλεξαν τις δικές μας αυτοδιοικητικές προτάσεις και τον δικό μας πολιτικό λόγο.

Που αναγνώρισαν τον σεβασμό μας στην άλλη άποψη και τον πολιτικό μας πολιτισμό σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα.

Που εκτίμησαν το γεγονός, ότι δεν υποκύψαμε σε εκβιασμούς, σε πολιτικές πιέσεις, στα πολιτικά κόμματα ή στα τοπικά πολιτικά γραφεία.

Και θα είμαστε δίπλα στο Δήμο Φαρκαδόνας και στους δημότες μας, γιατί αυτό επιβάλλει η αγάπη που νοιώθουμε για τον τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης