"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ηλ. Βλαχογιάννης: “Μάγκες στο εσωτερικό ,υπάκουες κυρίες στο εξωτερικό “

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., Ηλίας Βλαχογιάννης

επισημαίνει: «Συμπληρώνονται σχεδόν δυο χρονιά διακυβέρνησης του τόπου ,απο τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
  Αν γυρίσουμε για λίγο τη σκέψη μας πίσω ,θα θυμηθούμε τις περήφανες δηλώσεις των κ.κ. Τσίπρα – Καμμένου περί εθνικών μειοδοτών ,περί εθνοπροδοτών και πουλημένων ,περί Γερμανοτσολιάδων,περί Μερκελιστών κ.λ.π…..
Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια ,που θα τα καταργούσαν με ενα ΑΡΘΡΟ ,που θα διέγραφαν το χρέος μονομερώς ως επονείδιστο και απεχθές,που θα διεκδικούσαν τις Γερμανικές αποζημιώσεις ,που θα διαπραγματεύονταν ΟΡΘΙΟΙ κι οχι στα ΤΕΣΣΕΡΑ….
Και τόσες άλλες βλακείες και πολιτικές ψευτιές ,με τις οποίες ξεγέλασαν τον Ελληνικό λαό,πήραν την ψήφο ,την ελπίδα και την εμπιστοσύνη του και την έκαναν τρίτο και πιο επώδυνο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,με επιπλέον μέτρα άνω των  δέκα δις. Ευρώ στις πλάτες των Ελληνίδων και των Ελλήνων…
Με την άφρονα πολιτική τους ,έβαλαν τη χώρα μας σε νέες περιπέτειες,την ώρας που είμαστε ελάχιστα βήματα πριν απο την έξοδο απο την κρίση.
  Το παίζουν “νταήδες και μάγκες” στο εσωτερικό,ενώ στο εξωτερικό “καλές και υπάκουες κυρίες….”,με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την κατάπτυστη επιστολή Τσακαλώτου …..
Επειδή οι μέρες τους στην εξουσία τελειώνουν,προσπαθούν να πολώσουν το πολιτικό κλίμα και να διχάσουν και πάλι τον Ελληνικό λαό…..
Ότι και να κάνουν,οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι … Το ψέμμα ,έχει κοντά ποδάρια…. 
Όσο νωρίτερα φύγουν,τόσο καλύτερα για όλους …. Και κυρίως για τον Ελληνικό λαό….».

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στρατηγε θα βάλουμε πλάτη όλοι μας να φύγει αυτή η ανικανη και επικίνδυνη κυβέρνηση
    αλλά και να επανέλθεις δυνατοτερος στη Βουλή και μάλιστα σε Υπουργείο!

  2. Ήρθε αλεξιπτωτιστης στα Τρίκαλα από τον Καραμανλή ο στρατηγός `η ο χωροφυλακας κι εδεσε με τον τόπο και τους ανθρώπους κι έγινε ο Νομάρχης τους. Αντε μετά εξαργυρωσε όλα αυτά κι έγινε και βουλευτής. Αξιοποίηση ποτέ…σε υπουργικό πόστο. Αυτός εκεί στρατιώτης. Φανταρος!
    Παλευει πάλι. Αξιοθαυμαστος αν και δεν είναι των πολλών λόγων. Απλός, ανθρώπινος, χωρίς περγαμηνες από το Χάρβαρντ, αλλά από τη ζωή και τη μαχομενη πολιτική επί σκηνής. Να τα κάνει όλα αυτά για να προωθήσει κι αυτός το γιο του στην πολιτική; Κρίμα θα είναι! Μπουχτισαμε από την οικογενειοκρατια και τις δυναστείες….Βλέπε: Μικελη, Κ. Σκρεκα κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης