"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ημερίδα για την ανάπτυξη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Πύλης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων διοργανώνει την πρώτη του αναπτυξιακή ημερίδα με θέμα την «Ανάπτυξη της ορεινής Νοτιοδυτικής Πίνδου μετά την ολοκλήρωση του φράγματος του Αχελώου», η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων  του πρώην δημαρχείου Πινδαίων στα  Στουρναρέϊκα Τρικάλων.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για την ανάπτυξη της περιοχής, τα νέα δεδομένα σχετικά με το υδροηλεκτρικό φράγμα Μεσοχώρας και ένας γόνιμος διάλογος για τις αλλαγές που αυτό θα επιφέρει στην τοπική οικονομία και στις ζωές των ανθρώπων της περιοχής.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι καταξιωμένοι καθηγητές  κ.κ. Θεοχάρης Ζάγκας Καθηγητής Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,   Νικόλαος Μπλάνας αναπληρωτής Καθηγητής του  Ανωτάτου Τεχνολογικού  Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας,  Αναστάσιος, Μπαρμπούτης  Πολιτικός Μηχανικός, μέλος Δομής Υδάτων ΤΕΕ Κ. & Δ. Θεσσαλίας και μέλος Δ.Σ. Εταιρίας Θεσσαλικών Μελετών (ΕΘΕΜ)   και  Κώστας Γκούμας Γεωπόνος, μέλος Δομής Υδάτων ΤΕΕ Κ. & Δ. Θεσσαλίας, πρώην Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης