"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ανάγκη ενίσχυσης των προγραμμάτων οδικής ασφάλειας, ως βασικό παράγοντα για τη μείωση των θυμάτων από τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, υπογράμμισε η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας.

Ο Δήμος Τρικκαίων, υλοποιώντας δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με την υποστήριξη του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Εμφάνιση imerida odiki1.JPG

Οι δράσεις του ΙΟΑΣ προσφέρονται καθημερινώς σε μαθητές Λυκείου, οπότε το απόγευμα τη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η σχετική ημερίδα (στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων) ήταν χρήσιμη. Διότι η πρόεδρος του ΙΟΑΣ κ. Βάσω Δανέλλη – Μυλωνά, στην ομιλία της, αναφέρθηκε, τόσο στα συγκεκριμένα προγράμματα που υλοποιεί το Ινστιτούτο, όσο και στην αδήριτη ανάγκη, να ενταθούν οι προσπάθειες όλων για την εμπέδωση καλών πρακτικών. Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε συνολικά στις πρωτοβουλίες του Δήμου, ο οποίος αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τρίπτυχο βιώσιμη κινητικότητα – ασφάλεια – εκπαίδευση.

Ενώ το στέλεχος του υπουργείου, τρικαλινός στην καταγωγή, κ. Βασίλης Τίκος, αναφέρθηκε στην ουσία των δράσεων που υλοποιούνται στα Τρίκαλα: την πόλη που βαθμολογήθηκε με τις καλύτερες επιδόσεις το 2014, από την ευρωπαϊκή επιτροπή, την αρμόδια για το πρόγραμμα της Εβδομάδας Κινητικότητας.
Σημειώνεται ότι η γενική γραμματέας του υπουργείου κ. Χριστίνα Μπαριτάκη απουσίαζε λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης