"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

«Ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί ο Σύριζα Τρικάλων – Στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής «δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις» ……

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον τοπικό Σύριζα με αφορμή την επιμονή  στελεχών και μελών του κόμματος να προχωρήσουν στην υλοποίηση της  υπό σύσταση δημοτικής παράταξης “Μένουμε Τρίκαλα” . 

Παρά την αντίθετη γραμμή πλεύσης της Γραμματείας του κόμματος και μία ημέρα πριν τη συζήτηση στη Νομαρχιακή Επιτροπή το αυτοδιοικητικό σωματείο “Μένουμε Τρίκαλα” έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που συμμετέχουν ή στηρίζουν το εγχείρημα. 

Αν και ήταν γνωστό ότι την Κυριακή στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής  μεταξύ των θεμάτων υπάρχει και  «συζήτηση για τη δημόσια παρουσία και κομματική συμπεριφορά Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής » . 

Η υπόθεση αφορά τέσσερα Μέλη της Ν.Ε. και συγκεκριμένα την κ. Κική Παγδάτογλου και τους κυρίους Δημήτρη Παρθένη , Χρήστο Μπουλογιώργο και Σωτήρη Χελιδονη . 

Το «παράπτωμα» ….τους αφορά την εμπλοκή τους στην υπό σύσταση δημοτική παράταξη «Μένουμε Τρίκαλα» η οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των συμμετεχόντων στην κίνηση. 

Η αντιπαράθεση παίρνει πλέον σοβαρές διαστάσεις αφού την αντίθεση τους στη συμμετοχή Mελών της Νομαρχιακής Επιτροπής  στην αυτοδιοικητική κίνηση ‘Μένουμε Τρίκαλα’  εκφράζουν  ανοιχτά στελέχη και βουλευτές του Σύριζα. 

Περισσότερα σήμερα Κυριακή . 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης