"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Η «ακτινογραφία» Επιτροπών και Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

SIRIZA

“Μπορεί το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων να μας “έκανε την τιμή” και να προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όσον αφορά την ανάρτησή της “trikkipress” σχετικά με τις ανακατατάξεις στα κομματικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος , αλλά τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήρθε να επιβεβαιώσει η ίδια η πρόσφατη κατανομή που αποφασίσθηκε σχετικά με τις επιτροπές εργασίας και τις οργανώσεις των μελών και ποια μέλη της Ν.Ε. ανέλαβαν την ευθύνη για τη λειτουργία του .

Το κωμικοτραγικό είναι ότι η ευθύνη αυτή για τη λειτουργία των 9 οργανώσεων και των 11 τμημάτων ανατέθηκε μόνο σε 9 πό τα 21 μέλη της Ν.Ε. , με αποτέλεσμα 5 από αυτά τα 9 μέλη της λεγόμενης “ηγετικής ομάδας” που βρίσκονται κοντά στα “βουλευτικά γραφεία” να έχουν αναλάβει την ευθύνη τριών ή και τεσσάρων τομέων κομματικής δουλειάς , την ιδια ώρα που στα υπόλοιπα 12 μέλη της Ν.Ε. δεν έχει ανατεθεί καμία απολύτως αρμοδιότητα.
Στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν να αναφέρουν ότι αυτός ο συγκεντρωτικός χαρακτήρας οργάνωσης έρχεται σε ευθεία αντίθεση ακόμα και με καταστατικές προβλέψεις του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά κυρίως καταπατά κάθε έννοια εσωκομματικής δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι 3 περιφερειακές οργανώσεις μελών ανατέθηκαν στην “ευθύνη” ενός και μόνο μέλους , ότι τμήματα παραγωγής σοβαρής πολιτικής επεξεργασίας όπως η παιδεία , η υγεία ανατέθηκαν σε πρόσωπα άσχετα με το αντικείμενο, την ίδια στιγμή που εκλεγμένα συνδικαλιστικά στελέχη, στελέχη της αυτοδιοίκησης, αγροτοσυνδικαλιστές, ακόμα και μέλη του πρόσφατου κοινοβουλευτικού ψηφοδελτίου, επιχειρήθηκε από την ηγετική ομάδα να βρεθούν στο περιθώριο της κομματικής δράσης, αφού αυτή περιορίστηκε στα χέρια των λίγων και εκλεκτών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης