"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Η απόλυτη δικαίωση για τον Σωτήρη Μπλέτσα: “Μάχη μέχρις εσχάτων με τη διαπλοκή και τη διαφθορά”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο γνωστός συμπολίτης μηχανικός Σωτήρης Μπλέτσας ψάχνει να βρει το δίκιο του στη “διαμάχη” του….. για Ολυμπιακά έργα , με τα υπουργεία Περιβάλλοντος, Υποδομών Οικονομικών και Παιδείας και όλα δείχνουν ότι δικαιώνεται.

Η απόφαση του να συνεχίσει τον αγώνα για δικαστική δικαίωση έστω και αν έχουν περάσει 15 χρόνια τον δικαιώνει απόλυτα.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας έκανε δεκτή την προσφυγή του και η υπόθεση πήρε πλεον τον δρόμο για την εισαγγελία.

Πρόκειται για ένα έργο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 το οποίο φαίνεται πως εξακολουθεί να κρύβει «σκελετούς» στα ντουβάρια του.

Ο φάκελος της υπόθεσης ως προς τη μεταολυμπιακή φάση των ακινήτων άνοιξε εκ νέου και όπως ανέφερε στην TrikkiPress ο συμπολίτης μηχανικός Σωτήρης Μπλέτσας:

Η εις βάρος μου αδικία που συντελείται τα τελευταία 17 χρόνια,όπου έχουν συνωμοτήσει εναντίον μου υπάλληλοι, ιδιώτες……και άλλοι, αρχίζει να διαλευκάνεται!

Η μακρόχρονη ταλαιπωρία μου που στοίχισε σε χρόνο και χρήμα ένεκα της διαχρονικής διαφθοράς που διέπει ένα μεγάλο μέρος της δημόσιας διοίκησης, ύστερα από επίμονες προσπάθειες και κυνηγητό αρχίζει να υποχωρεί και ο αγώνας μου φαίνεται να δικαιώνεται !

Μαζί μου φαίνεται να δικαιώνεται και ο αγώνας πολλών Μηχανικων που έχουν πέσει θύματα παρόμοιας ταλαιπωρίας και εκβιασμών !

Η επώνυμη καταγγελία μου πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης !

Ο αγώνας μου ενάντια στην διαφθορά και την διαπλοκή θα είναι αδυσώπητος, είτε πρόκειται για μένα είτε για το κοινό καλό !

Όσο και να μου στοιχίσει σε χρήμα και σε ταλαιπωρία !

Είναι υποχρέωση όλων μας να αγωνιστούμε ενάντια στις ανωτέρω ασθένειες για να θεραπευθεί επιτέλους η ελληνική κοινωνία από αυτή την γάγγραινα που τόσα δεινά μας επιφέρει !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης