"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Η γυναίκα που διέκοψε τον Αλέξη όταν μιλούσε στη Βουλή (Φωτογραφίες)

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Μια επισκέπτρια που βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής διέκοψε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε σε έντονο ύφος κατά της αντιπολίτευσης λέγοντας: «Σας καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν αυτά όλα, αλλά θέλω να απαντήσω σε αυτή τη μομφή που μας απευθύνατε για τα μέτρα και την συμφωνία.

Εμείς δώσαμε μια επτάμηνη μάχη στην διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα. Και πήραμε πολλά σε όφελος του ελληνικού λαού. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, ήταν μια απόφαση συμβιβασμού. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν.

Ο λαός ήξερε πριν τις εκλογές και όχι μετά την Συμφωνία και πήρε την απόφαση ποιος θα την διαχειριστεί. Ο λαός αποφάσισε…».

Εκείνη την στιγμή, μια γυναίκα που παρακολουθούσε την συνεδρίαση από τα θεωρεία της Βουλής ακούστηκε να φωνάζει: «Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ…».

Μια παρέμβαση που απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό της Βουλής  και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας, χαμογελαστός, έδειξε ανοχή και συνεχίζοντας τον λόγο του, είπε: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης