"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Η Ευρώπη σε κίνηση

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έχοντας ως βασικό στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευτικών για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Schoolswithoutborders»

Η ημερίδα είχε ως θέμα «Η Ευρώπη σε κίνηση», ενώ υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των Τρικαλινών εκπαιδευτικών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, μίλησε η συντονίστρια του προγράμματος εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κα. Αλίκη Καλογιάννη με θέμα «Εμπειρίες από το πρόγραμμα ComeniusRegio “Schoolswithoutborders”», η υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, κα. Όλγα Καφετζοπούλου, ενώ για την «Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης» μίλησε η κα. Παρασκευή Μπελόγια, μέλος της ΕΥΥ της δράσης eTwinning.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα υπήρξαν ομιλίες για το «Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καρδίτσας» από τον επικεφαλής του Κέντρου, κ. Αθανάσιο Μπαλτάς, τον κ. Κωστούλα Αχιλλέα, από το Τμήμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας θα μιλήσει με θέμα «Συντάσσοντας μια αίτηση ΚΑ1, ΚΑ2» και από τον κ. Παντελή Υψηλάντη, π. Καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσσαλίας- Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων.

hmerida3 hmerida2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης