"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Η Ζήνα πολέμησε στην Αμφίπολη!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι ανασκαφικές δραστηριότητες στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ωστόσο τα… τηλεοπτικά αρχεία αποδεικνύουν πως στην πάλαι ποτέ πόλη των Εννέα Οδών πολέμησε η πιο ισχυρή πριγκίπισσα της αρχαιότητας, η τηλεοπτική Ζήνα!

Στην άκρως επιτυχημένη αμερικανική σειρά Ζήνα, η οποία αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και έκανε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, υπάρχει ένα επεισόδιο στο οποίο η δυναμική πριγκίπισσα πολεμά στην αρχαία Αμφίπολη!

Πρόκειται για το 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν της σειράς, το οποίο ονομάζεται “Amphipolis Under Siege”, δηλαδή Η Αμφίπολη υπό πολιορκία!

το επεισόδιο αυτό, λοιπόν, η Ζήνα, μαζί με την πιστή της σύμμαχο και συμπολεμίστρια Γαβριέλλα, καταφθάνουν στην Αμφίπολη, όπου οι χωρικοί αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη θεά Αθηνά, της οποίας ο στρατός έχει θέσει υπό πολιορκία την πόλη της Μακεδονίας!

Στο youtube υπάρχουν video τόσο με ολόκληρο το επεισόδιο, όσο και με απομονωμένες σκηνές, μία εκ των οποίων η τελευταία μάχη της Ζήνας με την αντίπαλό της.

Μάλιστα εκτός από αποσπάσματα του επεισοδίου, στο διαδίκτυο υπάρχουν και video από… backstage σκηνές!

Η Ζήνα πολέμησε στην Αμφίπολη! VIDEO

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης