"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Η «Θολή» εικόνα του «νέου ΠΑΣΟΚ» στα Τρίκαλα – Άντε και καλή ψυχή !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μια χρονική περίοδο που “χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μανα” το τοπικό ΚΙΝΑΛ ζει στον δικό του αστερισμό και είναι εμφανής η τάση υποβάθμισης των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη.

Με τη στάση του εξελίσσεται σε κόμμα της χαράς ενώ τα στελέχη του όλα φτιαγμένα με τα αγνά και μεγάλα ιδεώδη του σοσιαλισμού.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στο κόκκινο με την πανδημία , σαρώνει ο κορονοιός στα σχολεία , ο πτωχευτικός κώδικας είναι εδώ , η Τρικαλινή αγορά βούλιαξε , οι ανεμογεννήτριες έρχονται , οι ζημιές στην παραγωγή , και χίλια δυο άλλα , όμως από το ΚΙΝΑΛ δεν ακούγεται “άχνα”.

Ο Παπαευθυμίου τσιμουδιά , ο Ηλιάδης με τη Φώφη και τις μπίζνες , η Ντιντή ερωτοτροπεί με τον Σύριζα , ο Μπλετσας σε ταξίδια , άφαντος ο Γραμματέας , ο Φαμίσης τα παράτησε.

Οι αντιπολιτεύσεις στους δήμους είναι για κλάματα ενώ και οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι “αλλού ντ΄αλλού” με αποτέλεσμα να παραμένουν στο απυρόβλητο ο δήμαρχος της καρδιάς μας και ο αντιπεριφερειάρχης των ποσοστών Κιμ.

Και μετά παραπονούνται οι πασόκοι που ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης τους πήρε την πελατεία τους.

Και όμως συμβαίνει το εξης παράδοξο. Ενώ επικρατεί η παραπάνω κατάσταση όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου στα Τρίκαλα, βλέπεις το ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ παντού. Σε λόγια, σε σώματα, σε βλέμματα, σε συμπεριφορές, σε αισθητική, σε σπίτια, σε δρόμους, σε πλατείες, παντού ΠΑΣΟΚ.

Ποιος θα συμμαζέψει όλη αυτή την κατάσταση;

Λυπάμαι για τα δυσάρεστα αλλά κάποιος έπρεπε να σας το πει.

Άντε και καλή ψυχή!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης