"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Η κρυφή γοητεία …. του Νίκου Τσιλιμίγκα και η άνοδος του Δημήτρη Κουρέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καθώς πλησιάζουμε στις περιφερειακές εκλογές φαίνεται ότι η εκλογική βάση των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ , προσπαθεί να τοποθετηθεί όσον αφορά τις προτιμήσεις της σε κάποιων υποψήφιο.

Πριν μερικούς μήνες υπήρχε αρκετή αισιοδοξία με το άκουσμα της υποψηφιότητας του Νίκου Τσιλιμίγκα , η οποία το 2014 έχασε στο νήμα από τον Κώστα Αγοραστό.

Καθώς όμως περνούσαν οι μήνες φαινόταν η “Πρωτοβουλία” του Δημητρη Κουρέτα οτι κέρδιζε το κενό που οφείλονταν στην απουσία του Νίκου Τσιλιμίγκα .

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες ουσιαστικά εγκατέλειψαν το ενδιαφέρον τους για τον Τσιλιμιγκα βαριά “χαρτια” που στην αρχή είχαν δείξει ενδιαφέρον.

Αυτα ειναι , ο κ Νταγιαννης απο Λαρισα που κατέβηκε τελικά με τον κ Καλογιαννη στο Δήμο, ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ κ Γουλας που τελικά κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος, η κ Τζουλια Τσαλικη νυν περιφ. σύμβουλος απο Βολο, ο κ Βαγγελης Ζαχαροπουλος δικηγόρος από Βόλο, το 2014 δεξί χέρι του Τσιλιμιγκα κλπ.

Αναλύοντας την τελευταία δημοσκόπηση που στηρίχθηκε η μέτρηση γνωστής στοιχηματικής εταιρείας, φαίνεται πλέον ότι η “Πρωτοβουλια” του Κουρετα και το ψηφοδέλτιο ( αν τελικα κατεβεί) του Τσιλιμιγκα μοιράζονται ισότιμα τις ψήφους της κεντροαριστερας και της βάσης των ψηφοφόρων που ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Άρα η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Κώστα Αγοραστου στον δεύτερο γύρο.

Υπό αυτό το πρίσμα οι τοπικές κοινωνίες όλων των μεγάλων πόλεων της Θεσσαλίας , τοποθετουνται φαίνεται εκεί που υπάρχει πλέον σοβαρή πρόταση και όχι στο υποτιθέμενο ψηφοδέλτιο που όλο λέει ότι έρχεται αλλά τελικά μπορεί να μην το δούμε .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης