"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Η μιντιακή παραπληροφόρηση στο νομό Τρικάλων και η παρατεταμένη πολιτική… χειμερία νάρκη της αντιπολίτευσης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι αλήθεια ότι στο Νομό Τρικάλων υπάρχει μία άνευ προηγουμένου μιντιακή παραπληροφόρηση ενώ την ίδια ώρα οι αντιπολιτεύσεις αρκούνται μόνο σε σποραδικές και αποσπασματικές αντιδράσεις.

Αν και ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει, να ξεμπροστιάζει και να καταγγέλλει όπου χρειάζεται, τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα όσο και στους Δήμους το κενό αντιπολίτευσης είναι ορατό “δια γυμνού οφθαλμού”.

 Η στήριξη μιντιακών κέντρων προς τον Παπαστεργίου και τον Αγοραστό θα πρέπει να έχει απέναντι της μία πραγματική αντιπολίτευση, χωρίς συμβιβασμούς.

Η μιντιακή παραπληροφόρηση εξακολουθεί να καλύπτει τα μεγάλα κενά της πλειοψηφίας που είναι η ανυπαρξία έργων και ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς η αντιπολίτευση να μην αφήνει σε “χλωρό κλαρί” την πλειοψηφία, αντίθετα βλέπουμε να βρίσκεται σε παρατεταμένη πολιτική… χειμερία νάρκη! 

Η πολιτική αφωνία των παρατάξεων δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει εκλογικά για τη μάχη των επόμενων εκλογών, αλλά αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή , δεν αποκλείεται ο Αγοραστός και ο Παπαστεργίου και οι υπόλοιποι δήμαρχοι να ζήσουν τις εκλογές από τον καναπέ του σπιτιού τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης