"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ για τα 40χρονα του κόμματος

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ, για τα 40 χρόνια του κόμματος, με τίτλο παρεμφερή: Νέα Δημοκρατία «40 Χρόνια για την Ελλάδα»

 

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει και τιμά φέτος τα 40 χρόνια προσφοράς της Παράταξής μας στη χώρα και το λαό της.

Το μήνυμα «40 χρόνια για την Ελλάδα» αποτυπώνει τη διαδρομή ευθύνης και καθοριστικής συμβολής της Νέας Δημοκρατίας:

– στη θεμελίωση και εμπέδωση της αρτιότερης Δημοκρατίας που γνώρισε ο τόπος

– στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας και του λαού της

– στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια

– στη διαμόρφωση μιας πραγματικά πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής με συνέπεια έναντι των εταίρων και των συμμαχιών, στις οποίες επιλέξαμε να ανήκουμε, θωρακίζοντας έτσι την ασφάλεια της Πατρίδας

Για όλα αυτά ήμασταν και είμαστε περήφανοι.

Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε αυτήν τη μοναδική κληρονομιά. Τους αγώνες μας και την ιδεολογική και πολιτική παρακαταθήκη που μας άφησε ο ιδρυτής της παράταξής μας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Εκείνος ξεκίνησε τη σύγχρονη ιστορία της Παράταξης, αντιμετωπίζοντας και βγάζοντας την Πατρίδα από μια βαθιά, εθνικής εμβέλειας, κρίση.

Σήμερα, σαράντα χρόνια μετά, και πάλι η δική μας Παράταξη, με ηγέτη τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά, κλήθηκε από τον ελληνικό λαό να βγάλει τη χώρα από τη μεγαλύτερη μεταπολεμικά, οικονομική κρίση.

Μετά από άοκνη και σκληρή δουλειά διανύουμε πλέον το τελευταίο χιλιόμετρο ενός επώδυνου Μαραθώνιου. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι. Να βγούμε οριστικά από την εποχή των μνημονίων. Να περάσουμε στην κανονικότητα μιας οικονομίας που δημιουργεί εμπιστοσύνη στις αγορές και στους επενδυτές. Που δημιουργεί δουλειές για τους πολίτες, που με τις θυσίες τους έσωσαν την Πατρίδα από την άβυσσο της χρεοκοπίας και της οικονομικής καταστροφής.

Διαμορφώνουμε, τώρα, το μέλλον στη βάση ενός ελληνικού σχεδίου ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.

Πυξίδα και έμπνευση για τη νέα εποχή που άρχισε να ανατέλλει, παραμένει η Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματός μας, όπως τη διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η επέτειος των «40 χρόνων για την Ελλάδα» δεν είναι μόνον αφορμή, ούτε και εξαντλείται σε έναν απολογισμό της ιστορίας μας.

Μιας ιστορίας που, ούτως ή άλλως, κρατάμε ως πολύτιμο κεφάλαιο και εφόδιο στην καρδιά μας.

Η επέτειος αυτή δεν είναι μόνον συναίσθημα. Είναι και όραμα για το μέλλον και απόφαση να το κερδίσουμε.

Ένα καλύτερο μέλλον για μια Ελλάδα εθνικής αυτοπεποίθησης και ευρωπαϊκής προοπτικής.

Αυτό το νέο οραματικό σχέδιο θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του κόμματός μας και Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς αυτό το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η ιστορία ευθύνης και προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο συνεχίζεται με νέα δύναμη και προοπτική ελπίδας για μια Νέα Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης