"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Η Πύλη «κλείδωσε» την πρωτιά Λιούτα

lafarm

Σχετικά άρθρα


«Βούλιαξε» η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΥΛΗ», στην Πύλη Τρικάλων, σε μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της περιοχής, πολιτική εκδήλωση κατά την οποία μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Το πλήθος, το πάθος και ο δυναμισμός «σφράγισαν» την είσοδο του Θανάση Λιούτα στη Βουλή με τους παρισταμένους να δηλώνουν βέβαιοι ότι ο νεαρός υποψήφιος θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους, μιας και έχει τις ικανότητες, την γνώση και το ήθος για να εκπροσωπήσει αποφασιστικά τον καθένα και την καθεμιά τους.
0000000000000000000000000000000000
Ο Θανάσης Λιούτας, αφού αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους, συγγενικούς δεσμούς που τον συνδέουν με την περιοχή της Πύλης, ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες φίλους του για την αποθεωτική υποδοχή, λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στο πρόσωπό μου σε μια πολιτική πορεία που ξεκίνησε από τις ευρωεκλογές και φθάνει αυτή τη στιγμή στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τίμησε για δεύτερη φορά, αναθέτοντάς μου, να μεταφέρω το μήνυμα του αγώνα, της αλήθειας και της νίκης και εδώ στην Πύλη».
Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Ο Νομός Τρικάλων έχει προφανή συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Ο αγροτικός τομέας και η μεταποίησή του από τη μια και ο τουρισμός από την άλλη μπορούν να τραβήξουν τον τόπο μας μπροστά.

Ο ορεινός όγκος της Πύλης μπορεί να δημιουργήσει ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν, το οποίο θα φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στον τόπο μας.
Είναι ανάγκη να συνεργαστούμε για να γίνουν πραγματικότητα. Εγώ δεσμεύομαι εδώ απόψε ότι θα εργαστώ για να πάρει ο Δήμος Πύλης αυτά που πραγματικά του ανήκουν. Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τους φορείς της περιοχής να δώσουμε μια δυνατή ώθηση στον τόπο μας.
Ως άνθρωπος της αγοράς ξέρω να συνεργάζομαι.
Να αφήνω στην άκρη ανούσιους εγωισμούς και να επικεντρώνομαι στον στόχο.
Και ο στόχος είναι ένας: Όλοι μαζί να τραβήξουμε τον τόπο μας μπροστά για μας και τα παιδιά μας.
Για τους μεγαλύτερους από εμάς που θέλουν να μας δουν να προκόβουμε και να δικαιώνουμε έτσι και τα όνειρά τους».

Για τον πρωτογενή τομέα, τόνισε: «Ως γεωπόνος που τόλμησε να συνδυάσει την επιστημονική του γνώση με το σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα και να μπει στο ελεύθερο επάγγελμα, θέλω να σταθώ στις δυνατότητες του αγροτοδιατροφικού τομέα για το Νομό μας και ιδιαίτερα του Δήμου Πύλης.
Έχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε τις μοναδικές ικανότητες των Τρικαλινών στην επιχειρηματικότητα για να δημιουργήσουμε νέες παραγωγικές μονάδες, αλλά και να αξιοποιήσουμε περαιτέρω τις υπάρχουσες.
Να προσφέρουμε θέσεις εργασίας, μειώνοντας έτσι την ανεργία, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα μας.
Η μείωση της ανεργίας θα έρθει μόνο με την παραγωγή».
Δύο ημέρες πριν τις κάλπες ο κ. Λιούτας απηύθυνε μήνυμα συμμετοχής στους Πορτινούς και τις Πορτινές: «Η πιο πλατειά συμμετοχή στις κάλπες εξασφαλίζει την πρωτιά της Παράταξής μας. Η δυναμική των τελευταίων ημερών, δυναμική που ενισχύεται μέρα με τη μέρα, ακυρώνει τα σχέδια εκείνων που παίζουν με την Ελλάδα μας.
Η συμμετοχή σας είναι καθοριστική.
Η επιλογή σας είναι μείζονος σημασίας.
Σας καλώ να στείλετε μήνυμα ανανέωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης