"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Η ΣΕΦΑΑ Τρικάλων βράβευσε τον Στέλιο Βάσκο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον Στέλιο Βάσκο βράβευσε για τα επιτεύγματά του σήμερα η ΣΕΦΑΑ Τρικάλων κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τμήματος που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στις 12:00 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Αθανασίου Σφουγγάρη και του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Ιωάννη Κουτεντάκη.

Ο κ. Κουτεντάκης αναφέρθηκε στην πορεία του Στέλιου Βάσκου κατά τη διάρκεια της 48χρονης καριέρας του και τα όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό. Για την τελευταία του προσπάθεια τόνισε ότι θα αποτελέσει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης για το που μπορούν να φτάσουν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

«Ο Στέλιος Βάσκος έδωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο να γίνει κατανοητό ότι ήρθε η ώρα να επαναπροσδιοριστούν τα ανώτατα όρια της ανθρώπινης αντοχής (τα περίπου 300 χιλιόμετρα ποδηλασίας την ημέρα για 22 συνεχόμενες ημέρες, με την καρδιά του 64-χρoνου υπεραθλητή να διοχετεύει πάνω από 160 τόνους αίματος και τους πνεύμονές του να διαχειρίζονται τουλάχιστον 1.500.000 λίτρα αέρα, είναι μόνο λίγα από αυτά που σύντομα θα απασχολήσουν πολλούς επιστήμονες). Ο Τρικαλινός υπεραθλητής έδειξε σε όλους εμάς την ανυπέρβλητη δύναμη της θέλησης, το πολυτιμότερο εργαλείο που διαθέτει ο άνθρωπος» τόνισε.

Ο Στέλιος Βάσκος από την πλευρά του αποδέχθηκε συγκινημένος την πλακέτα ενώ σε μία λιτή δήλωση ευχαρίστηκε για την τιμή που του έγινε. «Δοξάζω το Θεό που γύρισα πίσω ζωντανός και κατόρθωσα να κλείσω με αυτόν τον τρόπο μία καριέρα 48 ετών με ελπιδοφόρα μηνύματα» ανέφερε κι απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων παραβρισκόμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης