"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Η σπουδαία Τρικαλινη αθλήτρια του τάεκβοντο Φανή Τζέλη πάει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2012. Με μεγάλη πρωταγωνίστρια, την 19χρονη Φένια Τζέλη του ΣΟΑΤ από τα Τρίκαλα, η χώρα μας επιστρέφει στους Αγώνες, στους οποίους, από το 1992, έχει πανηγυρίσει πέντε Ολυμπιακά μετάλλια.

Η Τζέλη, «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, καθ` όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού προΟλυμπιακού τουρνουά που ολοκληρώθηκε απόψε στη Σόφια, έδειξε τεράστια αγωνιστική ωριμότητα, με αποτέλεσμα να πετύχει τρεις νίκες, με τελευταία και πιο σπουδαία αυτήν απέναντι στην «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Ρίο το 2016, Κίμια Αλιζαντέχ (Ομάδα Προσφύγων).

Αν και βρέθηκε να χάνει στη δεύτερη περίοδο με 0-1, η Τζέλη σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε διατεθειμένη να εγκαταλείψει τα όπλα. Ισοφάρισε σε 1-1, προηγήθηκε με 2-1 για να πάρει τον τρίτο και τελευταίο πόντο (3-1), λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν με το φινάλε της αναμέτρησης, αφού για το ελληνικό ταεκβοντό ξεκινάει ένας νέος κύκλος Ολυμπιακών διαδρομών, ο οποίος ευχή όλων είναι να συνεχιστεί για πολλά-πολλά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης