"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τη στήριξη όλων των Τρικαλινών ζήτησε η νέα διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων η συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης του Α.Ο. Τρίκαλα.

Στην αίθουσα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος αφού καλωσόρισε την διοίκηση της ομάδας τόνισε:

“Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ανέλαβαν μια νέα προσπάθεια για τον Α.Ο. Τρίκαλα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για την ομάδα που τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι της Τρικαλινής κοινωνίας έχουν όραμα για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Η πόλη δεν θα πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η επιτυχία θεωρώ είναι εξασφαλισμένη. Να είμαστε όλοι δίπλα στον Α.Ο. Τρίκαλα και να βοηθήσουμε στο νέο ταξίδι της ομάδας. Εύχομαι κάθε επιτυχία.»

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα κ. Κώστας Παρδάλης δήλωσε:

“Γίνεται μια νέα αρχή για την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο για την συμπαράσταση του. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα. Από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τους επιχειρηματίες και τους επώνυμους Τρικαλινούς. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο τέλος η προσπάθεια η οποία ξεκίνησε να δικαιωθεί»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟΤ κ. Γιώργος Παναγιώτου είπε:

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο και να του ευχηθούμε και καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε στον Δήμο Τρικκαίων. Ευχαριστούμε και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και αυτό δείχνει τουλάχιστον ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Φέτος έγινε μια προσπάθεια αναγέννησης του Τρικαλινού ποδοσφαίρου. Στα πλαίσια αυτά διεξήχθησαν κάποιες διαδικασίες. Υπήρχε μια ομάδα , μετονομάστηκε και στην παρούσα φάση δεν πρέπει να μας απασχολεί. Στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν πρόσωπα κύρους τα οποία δίνουν τα εχέγγυα ότι αυτό το εγχείρημα έχει βάθος και υγεία. Είμαστε όλοι εδώ να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια για τον Α.Ο. Τρίκαλα. Το Δ.Σ. έβγαλε μια ανακοίνωση και πριν κάποιοι άνθρωποι έτρεξαν τις διαδικασίες . Στο οικονομικό κομμάτι , το εγχείρημα σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Μεγάλο μέρος επωμιστήκαμε και εμείς οι υπόλοιποι . Οι ομάδες που δεν στηρίζονται σε κόσμο έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Θέλουμε η προσπάθεια να αγκαλιαστεί απ΄όλους από το σύνολο του Τρικαλινού κόσμου.

Υπάρχει πλέον ένα ρόστερ στην ομάδα. Είχαμε μεγάλη πίεση χρόνου. Μπορεί να κάναμε και λάθη. Αλλά κάναμε την προσπάθεια και οι μεταγραφές είναι επιπέδου φουτμπολ λιγκ. Αισιοδοξούμε για μια καλή πορεία. Δημιουργήθηκε μια ομάδα από το μηδέν και απαιτείται χρόνος αλλά και υπομονή απ΄όλους. Καλή αγωνιστική χρονιά εύχομαι σε όλους μας και ο στόχος είναι να αναγεννηθεί το Τρικαλινό ποδόσφαιρο»

Ο κ. Κώστας Φαμίσης διευθυντής ακαδημιών και επιστημονικός σύμβουλος δήλωσε:

“Ευχαριστούμε όλους όσοι συμπαραστέκονται σε αυτή την προσπάθεια.Όλοι μαζί αποφασίσαμε να κάνουμε τη συνεργασία και να δημιουργηθεί η νέα ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα. Να ευχαριστήσουμε και την προηγούμενη διοίκηση η οποία έβαλε και αυτή το δικό της λιθαράκι, αλλά και τους παλαιμάχους και τους «Σακαφλιάδες». Σε όλους αξίζει ένα ευχαριστώ και πλέον κοιτάζουμε μπροστά για το καλό της ομάδας»

Ο κ. Θέμης Τρικαλιώτης ταμίας του Α.Ο. Τρίκαλα τόνισε:

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Παρδάλη που με επέλεξε να είμαι στη διοίκηση και τον βασικό μας χρηματοδότη. Αγάπη , υπομονή και πολλή δουλειά να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Είναι ευκαιρία ο Α.Ο. Τρίκαλα να πετύχει και να δώσει χαρά στους φιλάθλους»

Ο κ. Δημήτρης Μαγκούτης έφορος της ομάδας είπε:

“Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Τρίκαλα. Μας ενδιαφέρει το αύριο . Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καθαροί και στόχος να συμμετέχει όλη η πόλη, όλος ο Νομός στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Να χτίσουμε μια ομάδα πρότυπο , να συντηρείται από την πόλη και να μην έχει ανάγκη κανέναν. Να έρθει η οικογένεια στο γήπεδο και η πόλη μόνο να κερδίσει θα έχει από έναν δυνατό Α.Ο. Τρίκαλα»

Ο ειδικός γραμματέας κ. Κώστας Τσόγκας από την πλευρά του δήλωσε:

“ Ευχαριστώ τον κ. Παρδάλη που με προσκάλεσε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για τον Α.Ο. Τρίκαλα. Οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε χρόνο από τις οικογένειες μας και από τις δουλειές μας βάζοντας την αγάπη για την ομάδα. Οι εποχές είναι δύσκολες . Ζητάμε ανεκτικότητα απ΄ όλους, θα γίνουν και λάθη , θα υπάρχουν και προβλήματα αλλά έχουμε διάθεση να φτάσουμε τον Α.Ο. Τρίκαλα εκεί που του αξίζει»

Ο κ. Μιχάλης Παναγιώτου Β΄αντιπρόεδρος είπε:

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για την ομάδα και θέλουμε να την αγκαλιάσουν οι Τρικαλινοί. Αφήνουμε δουλειές και οικογένειες να κάνουμε κάτι για τον Α.Ο. Τρίκαλα. Στόχος να φτάσουμε ψηλά την ομάδα»

Ο κ. Δημήτριος Γκαγκαστάθης υπεύθυνος ασφαλείας τόνισε:

“ Με μεγάλη χαρά και αγάπη δέχθηκα την πρόσκληση από τον κ. Παρδάλη να συμμετάσχω στη αναγέννηση του Α.Ο. Τρίκαλα. Ήρθε η ώρα τα Τρίκαλα να μην είναι πίσω στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλή επιτυχία σε όλους στο δύσκολο έργο , με διαφάνεια και αγάπη για την ομάδα»

Στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου οι απαντήσεις ήταν οι παρακάτω:

Για το νέο μοντέλο διοίκησης του ΑΟΤ μετά από πολλά χρόνια

«Ξεκινάμε με πολύ καλές προϋποθέσεις. Υπάρχουν καλές σχέσεις και διάθεση μεταξύ μας. Να γίνουμε μαζί με τον κόσμο μια γροθιά . Προβλήματα και αντίθετες απόψεις υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ο χρηματοδότης έχει δεσμευτεί για ένα συγκεκριμένο ποσοστό ενώ και όλοι εμείς θα καλύψουμε τα υπόλοιπα. Θεωρούμε ότι δεν θα ανακύψουν ζητήματα ειδικά στο οικονομικό. Εξαρτάται βέβαια και από την στήριξη που θα τύχει η προσπάθειά μας»

Για τα μέλη του Α.Ο. Τρίκαλα

«Η ανακοίνωση ξεκαθάριζε για πιο λόγο έγιναν οι διαδικασίες. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Νομικοί λόγοι μας ανάγκασαν στις συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα πρέπει να αποκοπεί το παρελθόν γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να θεωρηθεί ότι πάμε να γλιτώσουμε τα παλιά χρέη. Εμείς θέλουμε να διευκολύνουμε την ομάδα. Θα γίνει κάλεσμα σε όλους να εγγραφούν μέλη και να αναγνωριστούν και οι εγγραφές. Να γίνουν μέλη όλοι οι Τρικαλινοί»

Για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις

«Είναι αδιανόητο ομάδα όπως ο Α.Ο. Τρίκαλα να στερείται ακόμη και ενός βοηθητικού γηπέδου. Δεν μπορεί να είμαστε φιλοξενούμενοι . Έχουμε γι΄αυτό κάποιο όραμα»

Για τους στόχους της ομάδας

«Οι βλέψεις είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Ελπίζουμε να το πετύχουμε. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Η πορεία μας θα δείξει. Κύριος επίσης στόχος η ομάδα να μπει σε μια σειρά»

Αν θα συνεχίσουν και ως ΠΑΕ όταν αυτό συμβεί

«Θα δούμε τότε ποια θα είναι τα δεδομένα και ανάλογα θα αποφασίσουμε. Αυτό είναι και προσωπική απόφαση του καθένα από εμάς.»

Για τους οργανωμένους «Σακαφλιάδες»

«Έχουμε ζητήσει μια συνάντηση. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια δυσπιστία από μέρους τους διότι και αυτοί έχουν πάρει πολλές υποσχέσεις με τα γνωστά αποτελέσματα στο παρελθόν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι δίπλα μας. Αναμένουμε την πρόσκληση για συνάντηση. Δεν μας χωρίζει κάτι με τους οργανωμένους. Αντίθετα μας ενώνει ο κοινός στόχος. Θα τους δώσουμε όλες τις απαντήσεις»

Για τις ακαδημίες

«Θα λειτουργήσουν, θα επεκταθούν, θα αυξήσουμε τον αριθμό των παιδιών. Θα προσληφθούν προπονητές και θα έχουμε και συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ . Με την ίδια φιλοσοφία όπως και πέρυσι οι ακαδημίες θα συνεχίσουν. Η ακαδημία του Α.Ο. Τρίκαλα αρχίζει τη Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο στάδιο Τρικάλων με την πρώτη συνάντηση . Εκεί θα δούμε και σε ποιες εγκαταστάσεις θα ξεκινήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα το βάρος έπεσε στην πρώτη ομάδα. Αλλά θα στηριχθούν και οι ακαδημίες. Η φιλοδοξία και σε αυτό το κομμάτι είναι δεδομένη. Με διαφάνεια θα προσληφθούν προπονητές και δεν υποβαθμίζουμε τα τμήματα υποδομής, το αντίθετο μάλιστα. Θα επιδιώξουμε να αναπτύξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα τμήματα υποδομής»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης