"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Η Σταματία Σκαρβέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων στη λίστα για την καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία Κ23

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας  αγωνίζονται  δύο ταλαντούχοι αθλητές των ρίψεων του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλωνο Νίκος και η Σταματία Σκαρβέλη.

Χάρη στις προσωπικές σχέσεις του Προέδρου  Δημήτρη Χαχάμη τα δύο παιδιά, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις ΗΠΑ, από Έλληνες γονείς εντάχθηκαν στην μεγάλη οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων . 

Η Σταματία Σκαρβέλη διεκδικεί την ψήφο και είναι στην λίστα για την καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία Κ23 .

Σχετικά με τον διαγωνισμό οι νέοι και νέες της κατηγορίας Κ23 είναι  στη διάθεση των φίλων του στίβου και η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 3/1 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και ψηφίζουν στο σχετικό link στην κεντρική σελίδα του site . 

H 22χρονη Σταματία έδειξε πως είναι σε θέση να διεκδικήσει όχι μόνο τη συμμετοχή, αλλά και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου (όριο 16,50 μ.). Η Σταρβέλη, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί αποτελεί αυτή τη στιγμή το μέλλον της χώρας στο αγώνισμα. Το καλοκαίρι η αθλήτρια έφτασε έως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια είναι στις 6 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης