"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Η συναυλία της «ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ» υπό τη Δ/νση της Αναστασίας Κασιώλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

 

Το Δ.Σ. του Σωματείου της «ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», μετά τη μοναδική Συναυλία «Μουσικό Μωσαϊκό» στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, με τη συμμετοχή 270 καλλιτεχνών επί σκηνής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους, όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της -κατά γενική ομολογία- μεγαλειώδους εκδήλωσης.

  • Ευχαριστούμε όλους τους χορωδούς της «Χορωδίας Τρικάλων», αλλά και τα μέλη όλων των Μουσικών Συνόλων που συνέπραξαν καλλιτεχνικά μαζί της, της «Συμφωνικής Ορχήστρας Τρικάλων», της «Παιδικής Συμφωνιέττας Τρικάλων», της «Ορχήστρας Εγχόρδων», της Χορωδίας Δωματίου «Kasiola Voices», της «Νεανικής Χορωδίας» και της «Παιδικής Χορωδίας» του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και τους φροντιστές προβών και σκηνής, και ιδιαίτερα την ομάδα φροντιστών της Νεανικής Χορωδίας, για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους.

 

  • Τους εξαιρετικούς καθηγητές και συνεργάτες του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

 

  • Τους χορηγούς και υποστηρικτές: τις ανθοδιακοσμήσεις «Αγγελική & Γιώργος», το κατάστημα μουσικών οργάνων «Melody», τα οπτικά «Χύτας», το εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας «Στίλβη», την κρεπερί «Μποέμ», το ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», το εστιατόριο «Σελεμέκος» και το «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα», για την σημαντική τους στήριξη και προσφορά προς τη «Χορωδία Τρικάλων».

 

  • Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τους Τρικαλινούς δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία τους.

 

  • Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τις καταξιωμένες μουσικούς-μαέστρους Αναστασία Κασιώλα, Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα, όχι μόνο για την -ακόμα μία φορά- ,αφιλοκερδή προσφορά τους νική καλλιτεχνική δ/νσ αφιλοκερδή προσφορά τους προς τη «Χορωδία Τρικάλων», αλλά κυρίως γιατί όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλουν στην αναβάθμιση του πολιτιστικού μας επιπέδου και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

 

  • Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πολυπληθέστατο και εκλεκτό τρικαλινό και μη κοινό για τη θερμότατη ανταπόκρισή του και εκδηλώσεις θαυμασμού. Για μια ακόμη φορά, το ενδιαφέρον του ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

 Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης