"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων στις Φωτογραφικές Συναντήσεις Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων παρουσιάζει στη Λάρισα, το ερχόμενο Σάββατο 25/4 και για 2 εβδομάδες, τη δουλειά 16 μελών της με τίτλο «Low Views», στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Λάρισας.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας (οδός Γ. Γουργιώτη, Πάροδος οδού Φαρσάλων – συνοικία Χαραυγή, όπισθεν ΟΣΕ), από το Σάββατο 25 Απριλίου έως και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015. https://goo.gl/maps/etb9N

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα & Τρίτη 8:00-14:00, Τετάρτη εως Παρασκευή 8:00-20:00, Σάββατο & Κυριακή 10:00-14:00.
Low Views

Όταν το ανθρώπινο μάτι βλέπει τα πάντα γύρω του από χαμηλή οπτική γωνία, ένας νέος κόσμος γεννιέται. Ένας κόσμος διαφορετικός, μια άλλη οπτική των πραγμάτων γύρω μας και της δυναμικής τους στο χώρο.

Δημιουργώντας με αυτή την προοπτική, επαναπροσδιορίζουμε τη φωτογραφική μας ματιά και την άποψη για τον κόσμο που ξέρουμε.
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Αθανασίου Θέμης, Κατσούλας Φώτης, Κουβελάς Γιώργος, Κουτσογιάννης Ηλίας, Νικητοπούλου Μαρία, Μεγαρχιώτη Αίγλη, Μπουντούρης Δημήτρης, Νταγιαμάς Δημήτρης, Παπαστεργίου Σόφη, Πελεκάνης Ανδρέας, Πούλιος Γιώργος, Σπανιάς Θανάσης, Σπυρόπουλος Στέργιος, Τέας Γιάννης, Τουφεξίδης Θανάσης, Χήρας Αχιλλέας.

 

«Φωτογραφικές Συναντήσεις» είναι ο τίτλος των εκδηλώσεων διάρκειας δύο εβδομάδων, που διοργανώνει, για πρώτη φορά στη Λάρισα, η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, από 25 Απριλίου μέχρι 10 Μαΐου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, 13 φωτογραφικές Λέσχες και Ομάδες της χώρας θα εκθέσουν έργα μελών τους, υπό τον τίτλο «Φωτογραφική Ματιά», σε χώρους πολιτισμού της πόλης της Λάρισας (Μύλος, Γαλλικό Ινστιτούτο, Χατζηγιάννειο , Πινακοθήκη κ.α.). Οι Λέσχες και Ομάδες που μετέχουν είναι οι: Κομοτηνής, Φλώρινας, Βέροιας, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Περιστερίου, Πάτρας, Χανίων και Λάρισας.
Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μιλήσουν για την Τέχνη της Φωτογραφίας, ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Δεπόλλας και ο θεωρητικός της Φωτογραφίας, Ηρακλής Παπαϊωάννου.

Τα εγκαίνια των εκδηλώσεων θα γίνουν το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 8 μμ, στον χώρο του «Μύλου».

 

Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων.

trikala.foto@gmail.com
http://phototrikala.blogspot.gr
https://www.facebook.com/photo.team.trikala

photo3 photo photo1 photo2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης