"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Η Επανάσταση από την Ανάσταση απέχει μόνο δύο γράμματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 ΓΡΑΦΕΙ  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΚΙΜΤΣΑΣ

Για ακόμα μία φορά, και εφέτος θα αναπαραστήσουμε το   Θείο Δράμα.
Από τον Γολγοθά  μέχρι την σταύρωση.

Εμείς οι ίδιοι θα κουβαλήσουμε το άψυχο σώμα Του την νύχτα του Επιταφίου, μεθυσμένοι  και συνεπαρμένοι από το  ‘’Γλυκύτατο Έαρ’’.
Εμείς πάλι θα είμαστε εκείνοι που με ένα κεράκι στο χέρι θα περιμένουμε να ξαναβιώσουμε την Ανάσταση Του.

Μόνο για εμάς τους Έλληνες δεν προβλέπεται Ανάσταση.
Επτά χρόνια τώρα κουβαλάμε τον σταυρό του μαρτυρίου  στις λιπόσαρκες πλάτες μας, στον ανήφορό του Γολγοθά, ενώ άλλοι βρίσκονται ήδη  καρφωμένοι στον σταυρό  και στα πρόθυρα του ‘’Τετέλεσται’’

Αποτέλεσμα εικόνας για ω γλυκυ μου εαρ
Και από πίσω μας οι λογχιστές και οι μαστιγωτές να μας βασανίζουν όπως και τον  Πρώτο Αθώο.
Από προδοσία  Αυτός, από προδοσία και εμείς. Μόνο που ο Ιούδας μετάνιωσε, επέστεψε τα ‘’τριάκοντα αργύρια’’ και κρεμάστηκε κατά την  Ευαγγελική ομολογία του  μαθητή Ματθαίου.
Οι προδότες όμως του  Έθνους με ενθυλακωμένα τα δισεκατομμύρια του πόνου και του ιδρώτα μας, κυκλοφορούν αδιάντροπα ανάμεσά μας τάζοντας και ξανατάζοντας ψεύτικη λύτρωση. Κρυμμένοι μάλιστα και ασφαλείς πίσω από το λοιμοκαθαρτήριο, την δική τους δηλαδή κολυμβήθρα του Σιλωάμ που ακούει στο όνομα ‘’Νόμος περί ευθύνης υπουργών και άλλες διατάξεις’’.
Που  όχι μόνο δεν  έχουν την τσίπα του μετανοιωμένου Ισκαριώτη,  αλλά μας έχουν χρεώσει από πάνω  και το κόστος των ήλων  της ίδιας μας της σταύρωσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανάσταση Επανασταση
Και επιπλέον  οι Πόντιο Πιλάτοι,  δηλαδή οι  Επιτετραμμένοι της  Διεθνούς Τοκογλυφίας , δήθεν πλένουν τα χέρια τους από το αίμα των αθώων, ενώ στην πραγματικότητα τα τρίβουν από ικανοποίηση.
  Εμείς  είμαστε αθώοι  και το ξέρουμε, και το ξέρουν.

Τους μαστιγοφόρους- δανειστές μας πίσω μας ποτέ δεν τους γνωρίσαμε. Ποτέ δεν τους καλέσαμε στα σπίτια μας. Ποτέ δεν τους απλώσαμε προσωπικά  το χέρι ζητιανεύοντας. ‘’ Αυτοί ‘’ μας τους φέρανε και τους έστρωσαν τραπέζι.
Τις αμαρτίες  εκείνων που πιστέψαμε κουβαλάμε στις πλάτες μας, όπως Εκείνος σήκωσε στις δικές Του, τις αμαρτίες όλου του κόσμου. Μόνο που ο Ιησούς αναστήθηκε και λυτρώθηκε.
Όχι όμως και εμείς!
Φαίνεται πως το να είσαι αθώος και ευκολόπιστος , είναι μεγάλη αμαρτία, ασήκωτη και που επαναλαμβάνεται. Γιατί  αλλιώς πως εξηγείται ότι πιστέψαμε τους’’ Νέους  Ψευτοπροφήτες’’ που μας τάξανε Αποκαθήλωση και Ανάσταση;
Αυτούς που μας παζάρεψαν στα Πραιτόρια και φρόντισαν  να μπουν πιο βαθιά τα καρφιά τις σταύρωσης, στις παλάμες μας.

Ο Ιησούς και εφέτος πάλι θα αναστηθεί . Οι Ελληνες ,όχι.
Για παρηγοριά μόνο  στους εναπομείναντες ευκολόπιστους, κάποιοι παπαγαλίζοντες και μίσθαρνοι της εξουσίας , αφήνουν να πλανώνται στον αέρα κάποιες προφητείες, πως το Έθνος δήθεν,  θα αναγεννηθεί κάπου το 2019 με 2020.

Λοιπόν πόσο απέχει  η Ανάσταση από την Επανάσταση;

Christos.gim@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης