"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Θάλαμος αερίων η πόλη του Βόλου – Οργή των πολιτών ζητούν παρέμβαση της Εισαγγελίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η δυσφορία των πολιτών είναι πλέον μεγάλη οι οποίοι ξεφεύγουν την ημέρα σε γειτονικές παραλίες στα παράλια του Πηλίου κι όποιοι  έχουν την ατυχία να μένουν στη πόλη υποφέρουν από την έντονη δυσοσμία αλλά και τη φερόμενη αέρια ρύπανση.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα από τους πολιτικούς ηγέτες της Μαγνησίας οι πολίτες της Μαγνησίας δεν έχουν λάβει μια ξεκάθαρη απάντηση εάν  έχει βρεθεί η πηγή ρύπανσης  ,με το Περιφερειάρχη Κ.Αγοραστό να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει από που προέρχεται η ρύπανση και  την κ Αντιπεριφερειάρχη Κολυνδρίνη Δωροθέα να γνωρίζει όπως λέει ποιος είναι αυτός που προκαλεί την αέρια ρύπανση αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει καταγγείλει η ίδια  το όνομά του  στην Εισαγγελία Βόλου ώστε να υποστεί τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις και  τα ανάλογα Διοικητικά  πρόστιμα που στην περίπτωση αυτήν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ενδεχομένως το συγκεκριμένο εργοστάσιο που προκαλεί τη ρύπανση να έχει ισχυρές προσβάσεις στην εκάστοτε εξουσία και να μπλοκάρει το κάθε έλεγχο.

Αξιο απορίας είναι ότι ακόμη και οι προτάσεις του Ιατρικού συλλόγου Μαγνησίας δεν έχουν υιοθετηθεί απο την Ελέγχουσα αρχή τη Περιφέρεια Θεσσαλίας για την τοποθέτηση μόνιμων σταθμών αέριας ρύπανσης ώστε να προσδιορίζεται απο που προέρχεται η ρύπανση κάθε φορά Δυστυχώς ακόμη και τα συχνά φαινόμενα καρκίνοπάθειας η λευχαιμίας δεν είναι ικανά να κλονίσουν του πολιτικούς ηγέτες της περιοχής.

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές απολαμβάνοντας την εξουσία αλλά και τις γιορτές και τους χορούς σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας φωτογραφιζόμενοι από παραλία σε παραλία χρήσιμο θα ήταν να ασχοληθούν και με τα βασικά προβλήματα όπως το θέμα της υγείας των πολιτών αψηφώντας την οποιαδήποτε πολιτική επιρροή απο τους ιθύνοντες.

Σε διαφορετική περίπτωση η Εισαγγελία θα πρέπει να παρέμβει για την άσκηση της οποιαδήποτε προκαταρκτικής έρευνας  για να αναδειχθεί το πρόβλημα της αέριας ρύπανσηςΠηγή: astratv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης