"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Θα μας τρελάνει ο Αγοραστός – H δική σας πρόταση ποια είναι, κύριε;

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Αν δεν είχε ήχο το παρακάτω βίντεο θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ότι ο Αγοραστός ήταν  συμφοιτητής με τον Χάρι Πότερ στη σχολή μαγείας ή ότι κάνει κάτι σαν το βουντού ένα πράγμα. Τίποτα από όλα αυτά , απλά , μέχρι και ευχές στη νοηματική γλώσσα στέλνει ο Αγοραστός .

Ότι μαθαίνει ο άνθρωπος καλό είναι , ίσως του χρειαστεί του μνημονιακού περιφερειάρχη η νοηματική γλώσσα όταν θα κληθεί από τη μία να στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την άλλη να εξηγήσει στους Θεσσαλούς διάφορα , όπως :

η  μελλοντική ιδιωτικοποίηση της λίμνης Πλαστήρα , η εκποίηση μεγάλων Δημοσίων εκτάσεων στην Θεσσαλία , η ιδιωτικοποίηση του ορυκτού πλούτου της Θεσσαλίας π.χ. (λιγνίτης Τύρναβος – Ελασσόνα , νικέλιο-Καλαμπάκα) , η μελλοντική ιδιωτικοποίηση των οργανισμών ύδρευσης και αποχέτευσης – καθαριότητας . Εντάξει για το αεροδρόμιο της Σκιάθου δεν πήραμε είδηση ….τουλάχιστον στα άλλα τι θα γίνει ;  

Πώς θα αντιμετωπίσεi την περίπτωση ιδιωτικοποίησης φυσικών Μνημείων (π.χ. όπως οι βράχοι των Μετεώρων) Μουσείων, Αρχαιολογικών χώρων και ανασκαφών όπως προβλέπεται σαφώς από το Μνημόνιο;

Αποτελεσματική ίσως «η μέθοδος της κόμπρας» που προκαλεί επικοινωνιακή “τύφλωση” αλλά η κοινωνία προέχει της επικοινωνίας. 

Καλή Χρονιά 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τί να κάνει ο άνθρωπος;
    Έμαθε τη νοηματικη για δίνει συνέντευξη στα …μουγγα…όταν εκεί κοντά βρίσκεται κι ο Μπεος!
    Μην τον πει πάλι: κοντό Νομάρχη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης