"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Θα τρέχουν και δεν θα φθάνουν …. “αγριεύουν” τα πράγματα στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όσοι, σαν τον βουλευτή Τρικάλων του δήθεν σύριζα και απόντα από όλους τους κοινωνικούς αγώνες μέχρι το 2012 (όπως άλλωστε η Δριτσέλλη και ο Σιμορέλης, όταν και μυρίστηκαν τα βουλευτηλίκια), Σάκη Παπαδόπουλο, εξομοιώνουν τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής και αντικαπιταλιστικής αριστεράς, που παραμένοντας ιδεολογικά και πολιτικά συνεπείς συνεχίζουν να παλεύουν ενάντια στα μνημόνια και τη λιτότητα, με τους φασίστες, γιατί δήθεν και αυτοί είναι ενάντια στις πολιτικές της ευρωζώνης, είναι όχι μόνο γελοίοι, αλλά και απαρτίζουν ό,τι πιο κατάπτυστο έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια το σύστημα, η άρχουσα τάξη και η κομματική νομεγκλατούρα του Τσίπρα, στην προσπάθεια τους να υπερασπισθούν τα ξένα και ντόπια αφεντικά τους, αλλά κυρίως να “δικαιολογήσουν” τα φράγκα που εισπράττουν και τα προνόμια που απολαμβάνουν .

{ αλιευθέν…απο το φ/β του κ. Παπαθανασίου Δημ. , τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο ]

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η γλίτσα που αφήνει πίσω το σαλιγκάρι Είναι κανένας που δεν ξέρει την διαδρομή του; Σας παριστάνει το ” καλό παιδί” κορόιδα! Η επιτομή του αριβίστα και οπουρτουνιστή! Ρωτήστε το ΚΚΕ αν δεν με πιστεύετε.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΡΙΤΣΕΛΗ: Αγνωστο αν δούλεψε ΠΟΤΕ! Και αν έβγαλε ένα μεροκάματο, η αν πλήρωσε ποτέ ούτε ΙΚΑ , ΟΓΑ η πουθενά αλλού για ασφάλιση! Κι όμως αποφασίζει για τους μισθούς και τις συντάξεις ανθρώπων που γονάτισαν απο την δουλεια και τους φόρους. Εμείς τα κορόιδα την ταίζουμε!
    ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ:Αστον αυτόν ! Ουτε Ελληνικά δεν ξέρει καλά καλά. Στα Ιταλικά τα καταφέρνει καλύτερα! Πως διαβάζει τα νομοσχέδια;
    Ξέρετε τι πλάτη έβαλε για να μπεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;
    Εχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα. Δεν πάνε καμμία βόλτα στα μπλοκα, στον δικηγορικό , στον ιατρικό, φαρμακευτικό , στο ΤΕΕ και στους άλλους συλλογους, να δείς τι “μασάζ” θα τους κάνουν;
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης