"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Θρήνος για τον παλιό παίκτη του ΑΟΤ Βασίλη Γκαντιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένας απο τους δυναμικούς μπακ του παρελθόντος, ο Βασίλης Γκαντιάς, έφυγε σε ηλικία 60 ετών απο την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια το ΑΟΤ. Με καταγωγή απο τον Λόγγο είχε παίξει σε ομάδες στην Αθήνα (ΠΑΟ Ρουφ, Φωστήρας) είχε αγωνιστεί μία σεζόν στον ΑΟΤ (1982-83).

22711163_717580091768021_1428086500_n

Στην συνέχεια και σε νεαρή ηλικία επέστρεψε στον Λόγγο και υπηρέτησε την ομάδα του χωριού του όπου διέμεινε μόνιμα απ” όλα τα πόστα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Μαριάνα, τα παιδιά του Ιωάννα και Κωνσταντίνο Αγέλλη, Αθανάσιο και Μυρσίνη Γκαντιά, ενώ ευτύχισε να δει και τρία εγγόνια.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Σύλλογος Παλαιμάχων και ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά:

(*)Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Τρικάλων για τον αιφνίδιο θάνατο του Βασίλη Γκαντιά ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

(*) Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Γκαντιά ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών. Ο Βασίλης Γκαντιάς αγωνίστηκε στην ομάδα των Τρικάλων την περίοδο 1982-1983 στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης