"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Θρίαμβος των μνημονιακών δυνάμεων στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιτέλους οι Τρικαλινοί κατάλαβαν ότι πρέπει να επανεκλέξουν ένα καθαρόαιμο μνημονιακό δήμαρχο όπως είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου και όχι ιμιτασιόν φιλομνημονιακούς που είναι ο Κώστας Κρεμμύδας , ο Χρήστος Λάππας , ο Σπανός και η παρέα τους .

Θρίαμβος και στην Περιφερειακή Ενότητα όπου για το ίδιο θέμα “ποιεί την νήσσαν” [ κάνει την πάπια ] ο Χρήστος Μιχαλάκης που έκοψε το βήχα από τους Πασόκους ιμιτασιόν μνημονιακούς Γιάννη Χάϊδο και Σταύρο Τραγάνη .

Και στους τρεις δήμους και εκεί θρίαμβος των μνημονιακών δυνάμεων . Στην Καλαμπάκα ο μνημονιακός Θοδωρής Αλέκος [ Πασοκ] κέρδισε τον μνημονιακό νεοδημοκράτη Χρήστο Σινάνη , στη Φαρκαδώνα ο φιλομνημονιακός Γιάννης Σακελλαρίου [Ν.Δ,] κέρδισε τον καθαρόαιμο μνημονιακό Μιχάλη Μπαγιώτη . Το ίδιο και στην Πύλη με τον Κώστα Μαράβα [ΝΔ] που κερδισε τον φιλομνημονιακό Θοδωρή Χήρα [κεντροδεξιός] .

Επιτέλους οι Τρικαλινοί κατάλαβαν πόσο απαραίτητα είναι τα μνημόνια για να πάει ο τόπος μπροστά.

Για να δέσει τώρα το γλυκό ας ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές τρεις μνημονιακούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ένα μεταμνημονιακό βουλευτή του Σύριζα.

Μη ανησυχείτε θα έρθουν μέρες με ακόμα περισσότερα Μνημόνια.

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο που ακριβως προκυπτει οτι οι Κρεμμυδας κ.λ.π. ειναι ιμιτασιον μνημονιακοι? Ειδικα αυτοι και το κομμα τους φερανε και στηριξανε 3 μνημονια! Πρασινα, πρασινογαλαζα και ροζ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης