Υπάρχει μόνο ένα όνομα, στον γύρο , στο οποίο ορκίζονται οι Τρικαλινού και είναι ΦΑΝ . Πάντα καλό κρέας, σωστό μαρινάρισμα, προσοχή, εμπειρία, κόψιμο με μαχαίρι, όλα παίζουν ρόλο.
«Ο γύρος είναι κάτι ζωντανό. Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και να γνωρίζεις τα μυστικά σε βάθος. υποστηρίζει η κ Φρειδερίκη Μπαζούκη και έχει απόλυτο δίκιο .
Καλοψημένος χοιρινός γύρος, ζουμερό κοτόπουλο, σε πίτα ή μερίδα, είναι ό,τι πρέπει τώρα το καλοκαίρι με μια παγωμένη μπίρα.