"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ιταλική βραδιά με τη διακεκριμένη Ιταλίδα Σοπράνο BIANCA D ERRICO

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερης ομορφιάς εκδήλωση διοργανώνει ο νεοσύστατος σύλλογος του Νομού «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ » την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 21:15 στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» Τρικάλων

Η βραδιά περιλαμβάνει αφιέρωμα στην Ιταλική όπερα με την διακεκριμένη Ιταλίδα σοπράνοBianca DErrico, που θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα με γνωστές Άριες των V. Bellini, S. Gastaldon, G. Donizetti, G. Puccini, G. Verdi, U. Giordano, E. Satie, F. P. Tosti, W. A. Mozart καθώς και Ιταλικές καντσονέτες. Στο πιάνο θα  συνοδεύει ο Francesco Raddato.

Το όλο πρόγραμμα θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο διάσημος παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Η Συναυλία θα συνοδευτεί με Δείπνο από Ιταλικές γεύσεις

Σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας η Αλληλεγγύη και η Στήριξη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα .

Σε αυτή τη δύσκολη λοιπόν περίοδο, πάνω από πενήντα (50) συμπολίτες με διάθεσηπροσφοράς και υποστήριξης  πήραν την πρωτοβουλία  ανθρωπιστικής δράσης με επίκεντρο το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων και τη συμπαράσταση σ’ αυτό  με κάθε νόμιμο τρόπο για την εκπλήρωση των αναγκών του..

Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της Κοινωνικήςκαι Ανθρωπιστικής Αποστολής και Προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στους επόμενους μήνες.

Η παραπάνω Εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους ,όσους θέλουν να υποστηρίξουν τους στόχους του νεοσύστατου συλλόγου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου.

Κρατήσεις συμμετοχής  στο Ξενοδοχείο “ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ” τηλ. 2431 0 63130 ή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τηλ. 2431 0 76296

Περιορισμένες θέσεις.

Τιμή συμμετοχής 22 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης