"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Κάθε χωριό και… ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Αριστεράς στις τοπικές κοινωνίες. Από χωριό σε χωριό σε όλο τον Νομό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να κοινωνήσουν στους πολίτες τα άμεσα μέτρα της αυριανής Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της χώρας και της οικονομίας, το γνωστό πλέον και ως πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η βουλευτής Λάρισας Ηρώ Διώτη παρουσίασε στο χωριό των Γόμφων το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί παρουσιάστηκαν οι 4 πυλώνες του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που περιλαμβάνουν την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας με φορολογική δικαιοσύνη καθώς και το εθνικό σχέδιο για την ανάκτηση της εργασίας.

syriza1Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημοκρατικό μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος καθώς είναι έντονη σε όλες τις συζητήσεις η επιθυμία των πολιτών για την ανασυγκρότηση της θεσμικής και δημοκρατικής λειτουργίας του κράτους που τόσο έχει πληγεί από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ακολούθως, το Σάββατο στο Μεγ.Κεφαλόβρυσο η βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη παρουσίασε αναλυτικά τα άμεσα μέτρα του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτά περιγράφηκαν από τον Πρόεδρο του, Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μέτρα άμεσα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου για κοινωνική δικαιοσύνη, για αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών, για τη δημοκρατία μας και το κράτος δικαίου.

Η κ.Δριτσέλη επισήμανε εκτός των άλλων την ανάγκη στήριξης της αγροτικής οικονομίας με σύνδεση της παραγωγής με τις επιδοτήσεις, ενώ μέρος της συζήτησης που ακολούθησε αφιερώθηκε στα μεγάλα προβλήματα της παιδείας με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι μαθητές και οι γονείς καθώς όπως τονίστηκε το μέχρι τώρα στρεβλό σύστημα αδυνατεί να παράσχει τα εφόδια για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ιδιαίτερα θετικά αποτιμήθηκε το γεγονός της συμμετοχής του κόσμου στις συζητήσεις με πολλές ερωτήσεις που ακολούθησαν την παρουσίαση του προγράμματος. Οι συζητήσεις με τους κατοίκους περιλάμβαναν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, προβλήματα τοπικού χαρακτήρα αλλά και γενικότερες ανησυχίες για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Στις εκδηλώσεις τέλος, σημειώθηκε για μια ακόμη φορά πως για να αντιμετωπιστεί το εγχώριο σύστημα διαπλοκής, το οποίο θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μην απεμπολήσει τα κεκτημένα του, θα πρέπει να υπάρξει η ενεργός συμμετοχή και στήριξη της κοινωνίας στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Τρίκαλα, 9/11/2014

syriza3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης