"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι.Κ.Α.

Τρίκαλα  14-10-΄15

 Συνάδελφοι συνταξιούχοι

 Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου μας και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα.

 

  1. Την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του Εργοστασίου Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ» που παλεύουνε για τα δικαιώματά τους: Όχι στις νέες περικοπές, Όχι στις απολύσεις και την τρομοκρατία, το εργοστάσιο Γάλακτος είναι μια Συνεταιριστική επιχείρηση που την ανέδειξαν οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι και δεν πρέπει να λειτουργεί σαν καπιταλιστική επιχείρηση τσακίζοντας τους εργαζόμενους. Ο λαός του Νομού Τρικάλων στηρίζετε και στηρίζει τα προϊόντα του που θα πρέπει να παραμένουν υγιεινά και ανόθευτα.
  2. Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή του σωματείου μας στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ που καλεί η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ με εργατικά σωματεία τα ταξικά, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη και ώρα 7.00μ.μ., στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ», την ημέρα που είναι σε ψηφίση το πρώτο πακέτο αντεργατικών – σκληρών μέτρων στη Βουλή.
  3. Την οργάνωση και συμμετοχή του Σωματείου μας στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτώβρη και ώρα 7.00μ.μ. στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ».
  4. Κλιμακώνουμε την πάλη μας  με την οργάνωση της Πανεργατικής Απεργίας στις 12 Νοέμβρη.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, εργαζόμενους, άνεργους, αγρότες, μικρομεσαίους, όλα τα λαϊκά στρώματα να αντιπαλέψουμε όλοι μαζί  τα βάρβαρα μέτρα και την φορολογική καταιγίδα που έρχεται.  Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε αλλιώς το μέλλων μας και των παιδιών μας θα είναι σκληρό και αβέβαιο.

 

Για την Διοίκηση

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               

ΗΛΙΑΣ   ΖΩΓΡΑΦΟΣ                                                    ΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΟΡΔΕΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης