"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Κάλεσμα της Ν.Δ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα σε πανστρατιά της κοινωνίας των Τρικάλων απηύθυναν στη συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Νίκος Καρδούλας, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Τρικάλων Κώστας Τρέλλης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς, ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα μετά τη Μεταπολίτευση.

Στη συνεδρίαση όπου παρουσιάσθηκαν οι νέοι τομεάρχες της ΔΗΜ.Τ.Ο., τονίσθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες των Τρικάλων, στους νέους, στους επαγγελματίες, στους αγρότες, στους δημοσίους υπαλλήλους και στους απογοητευμένους από το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης που απομακρύνθηκαν από το κόμμα μας, ώστε με τη συμπόρευση όλων να αναγεννηθεί η Ελλάδα. Επισημάνθηκε επίσης ότι σε αυτή τη μεγάλη μάχη δεν περισσεύει κανείς, η ΝΔ μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας με συγκεκριμένο σχέδιο και πρέπει να πείσουμε τους πολίτες των Τρικάλων να μας εμπιστευθούν.

Συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως η συμφωνία των Πρεσπών, το προσφυγικό, η οικονομία, οι συντάξεις και η καθημερινότητα των πολιτών, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα  στο γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο και οι κάλπες μπορεί να στηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και προγραμματίσθηκαν οι επόμενες δράσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κρανιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης