"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Κάλεσμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων για εγγραφή νέων μελών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος Αχιλλέας Λιούτας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων (μετά από την επιβαλλόμενη από το Νόμο 4384/2016 μεταβολή, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) καλούν τους αγρότες των Τρικάλων που καλλιεργούν βαμβάκι, δημητριακά (σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι κ.α.) καθώς και τους κτηνοτρόφους που διαθέτουν αιγοπρόβια μαλλιά, να εγγραφούν ως μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία του Συνεταιρισμού, στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, στο συγκρότημα εκκοκκιστηρίου, στο  Μεγαλοχώρι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την εγγραφή τους στα μητρώα μελών του Συνεταιρισμού οι αγρότες δεν θα στηρίξουν μόνο τη Συνεταιριστική Ιδέα η οποία υπηρετείται από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων με συνέπεια στα 90 χρόνια της ιστορίας της αλλά και γιατί μέσω υποστηρικτικών πολιτικών που επεξεργάζεται η Ένωση και θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, θα τύχουν καλύτερες τιμές τόσο ως προς τα παραδιδόμενα προϊόντα, όσο και ως προς την προμήθεια των αναγκαίων καλλιεργητικών εφοδίων.

Πληροφορίες: 24310-22911

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης