"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Κάλεσμα των οικοδόμων για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταγγέλλουμε στους συναδέλφους οικοδόμους και γενικότερα στους εργαζομένους των Τρικάλων το παζάρι της κυβέρνησης με την Τρόικα, για τις ομαδικές απολύσεις, το νόμο για τις απεργίες , το συνδικαλιστικό νόμο που στόχο έχει να συρρικνώσει το δικαίωμα των εργαζομένων στην συνδικαλιστική οργάνωση το δικαίωμα στην απεργία και στην κοινωνική ασφάλιση κ.α.
Καταγγέλλουμε επίσης την ξεπουλημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ για την καταρχήν συμφωνία της με την κυβέρνηση και τους εργοδότες στη Γενεύη , με προκάλυψη την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και την παραπέρα απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, το δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση.
Αυτές οι ενέργειες κ΄ συμφωνίες των «κοινωνικών εταίρων» στοχεύουν στην ταξική συνεργασία και στην επιβολή σιγής νεκροταφείου παντού , σημαίνουν νέα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα.
Καλούμε τους συναδέλφους οικοδόμους και εργαζομένους ως πρώτη απάντηση απέναντι στους σχεδιασμούς αυτούς να Συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ , Σάββατο 4 Οκτώβρη 12 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου,
και συνεχίζουμε των αγώνα με το Πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ
στην Αθήνα στις 1 Νοέμβρη στο Σύνταγμα 12π.μ.

 

 

ΤΟ Δ.Σ. του Συνδικάτου
Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης