"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Και νέα σύλληψη για κροτίδες στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη σήμερα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (780) παιδικά αθύρματα, (51) κροτίδες, ένα πιστόλι γκαζιού κρότου – λάμψης και (30) φυσίγγια γκαζιού κρότου – λάμψης
η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, σήμερα (12-02-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 55χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (780) παιδικά αθύρματα και (51) κροτίδες, τα οποία ο 55χρονος κατείχε και διέθετε παράνομα προς πώληση, καθώς επίσης και ένα πιστόλι γκαζιού κρότου – λάμψης με πρόσθετο μεταλλικό εξάρτημα και τριάντα (30) φυσίγγια γκαζιού κρότου – λάμψης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης