"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Καρδίτσα: Ενας γιατρός και έξι νοσηλευτές του Νοσοκομείου σε προληπτική κατ’ οίκον «καραντίνα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιώντας μια από τις πλέον διαδεδομένες εκφράσεις των ημερών, θα πούμε ότι οι επόμενες δυο εβδομάδες θεωρούνται κρίσιμες για την Καρδίτσα.

Διάστημα στο οποίο εκτιμάται ότι θα φανεί αν και σε τι βαθμό, υπήρξε διάδοση του κορωνοιου πέραν του 48χρονου από το Καμερούν.
Τι έχει γίνει έως τώρα και τι δεδομένα υπάρχουν
Ο αλλοδαπός είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει συγγενικό του πρόσωπο. Επέστρεψε την Παρασκευή.
Σε ότι αφορά τους συνεπιβάτες του 48χρονου γίνεται εντοπισμός τους και ενημερώνονται να κάτσουν σε προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα. Δεν έχουν ληφθεί τεστ.
Σε καραντίνα έχουν μπει τρία σπίτια στην Καρδίτσα όπου διαμένουν αλλοδαποί. Το σπίτι του 48χρονου όπου διέμενε με άλλα έξι άτομα και άλλα δυο στα οποία πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις ατόμων που έμεναν μαζί με τον 48χρονο. Δεν έχει ληφθεί κανένα τεστ λόγω της αυξημένης πιθανότητας να είναι ψευδώς αρνητικό στην παρούσα φάση.
Σε ότι αφορά το νοσοκομείο. Σε προληπτική επταήμερη κατ’ οίκον καραντίνα μπήκαν ένας οδοντίατρος, μια νοσηλεύτρια του ιατρείου και 5 ακόμη άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας. Σε αυτός πάρθηκε δείγμα και εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

karditsapress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης